Komentara: 65
Pregleda: 18153

Saopštenje navijačke grupe "Blue marines"

20.05.2012. u 15:03h
Saopštenje navijačke grupe "Blue marines"

Poštovani građani Subotice svedoci smo jednog veoma teškog perioda po naš klub i imamo obavezu da zvaničnim saopštenjem izrazimo svoje mišljenje i svoj stav povodom novonastale situacije.

Komisija za licenciranje stadiona FSS konstatovala je da stadioni Spartak Zlatibor vode, više ne ispunjava uslove za igranje utakmica najvišeg ranga. Iako je većina javnosti iznenađena ovakvom odlukom Komisije, mi kao navijači nismo ni malo. Svakodnevno smo svedoci katastrofalnog stanja u kome se nalazi naš stadion.

Kako saznajemo, ukoliko gradska vlast i ljudi koji vode klub pod hitno ne naprave strategiju i plan obnove stadiona ili izgradnje novog, fudbalski klub Spartak će biti primoran da nakon 1945. godine po prvi put u svojoj istoriji mora da igra domaće utakmice u tuđem gradu na tuđem stadionu.

Mi navijači postavljamo pitanje za sve vas koji ste doveli naš klub do dna i još jednom pljunuli u lice svima nama koji volimo i bodrimo ovaj klub:

1. Ko je odgovoran za propadanje "Gradskog stadiona"?
2. Kako je moguće da stadion od 1936. godine značajnije nije obnovljen ili rekonstruisan?
3. Zašto se svih ovih godina nije uradilo ništa kako bi se sprečila ova sramota?

Dakle pitanja su veoma jasna i konkretna KO? KAKO? i ZAŠTO?

Mi navijači Spartaka preko 20 godina dlanovima i glasnim žicama bodrimo Spartak u svim sportovima, pune dve decenije dokazujemo ljubav prema klubu i gradu a za uzvrat ne tražimo ništa sem realnih rezultata i poštovanja za ono što radimo. Umesto poštovanja dobili smo samo poniženja!

Dragi sugrađani, prijatelji i simpatizeri FK Spartak obaveštavamo vas da ćemo mi kao navijači učiniti sve kako bi se izbegla ova bruka i da ćemo na sve moguće načine pomoći da naš klub izađe iz ove krize! SUBOTICA SPARTAK IZNAD SVEGA!!!


Navijačka grupa MARINCI SUBOTICA 1989

Saopštenje navijačke grupe "Blue marines"

Povezane vesti:
- Fudbaleri Spartaka bez domaćeg terena?
- 3 miliona evra za Gradski stadion
- Rekonstrukcija stadiona
- Rekonstrukcija gradskog stadiona

Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 65
Pregleda: 18153
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Stadion Spartak

blue marines

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.