Komentara: 18
Pregleda: 7053

Fudbaleri Spartaka bez domaćeg terena?

19.05.2012. u 18:58h
Izvor: Sportski žurnal
U Spartak Zlatibor vodi najavljuju da će sledeće sezone prvenstvene utakmice morati da igraju van Subotice vide kao poslednje upozorenje da bi gradske vlasti morale da se pozabave i stadionom sagrađenim još 1936. godine.
Fudbaleri Spartaka bez domaćeg terena?

Koliko god vest bila neprijatna, stav je da je najava Komisije za licenciranje stadiona ispravna – kaže predsednik kluba Dragan Simović. – Ne sporimo da je slika stadiona ružna, a zdanje čak i rizično za upotrebu.

Stadion koji je nekada nosio ime kralja Petra Drugog danas koriste fudbaleri, atletičari i članovi ekipe američkog fudbala. Simović kaže da je svaki njihov ulazak u prostor stadiona izazivanje sopstvene bezbednosti.

- Spolja stadion još izgleda koliko-toliko pristojno, ali unutra je stanje očajno. Tribine se krune, zidovi se raspadaju, sreća da električne instalacije još nikoga nisu povredile… Potpuno ću razumeti odluku komisije ako utakmice budemo morali da se preselimo u Kuli ili Staru Pazovu.

Simović kaže da je klub uradio koliko je mogao da stadion održi u upotrebnom stanju.

- Uložili smo oko 70.000 evra da popravimo neke nedostatke, ali to su mali radovi za ono što bi trebalo da se uradi. Gradski stadion lepo zvuči kad se izgovori, ali baš zato bi Subotica morala da se pobrine za svoju imovinu. Reč je o opštem dobru – kaže predsednik Spartak Zlatibor vode.

Dragan Simović, FK

Izvor: Sportski žurnal
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 7053
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

dragan simović

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.