Komentara: 54
Pregleda: 13062

Šajn: Svaki huligan ima svoje ime i prezime

19.08.2013. u 21:55h
Izvor: Agencija "Beta"
Predsednik Romske partije Srđan Šajn je, povodom nasilja koje su počinila dvojica maloletnika u Subotici, pozvao državu da odlučno reaguje jer je to najbolji način da se ne naruši skladan život različitih nacionalnih zajednica u celoj Srbiji.
Šajn: Svaki huligan ima svoje ime i prezime

"Saosećamo bol s licima koja su poslednjih dana bile žrtve napada huligana u Subotici. Svaki huligan, svaki učinilac krivičnog dela ima svoje jasno ime i prezime i u skladu s tim mora da bude adekvatno kažnjen", naveo je Šajn u saopštenju.

On je istakao da se Romska partija zalaže za nultu toleranciju za krivična dela krađe.

"Spremni smo da podržimo i podnesemo inicijativu da se još jednom pooštre zakoni Srbije i da svaki građanin bez obzira na vrednost ukradenih predmeta bude izveden pred lice pravde. Naročito je ovo bitno kako se ne bi dozvolilo da sitne krađe budu uzrok sukoba među različitim nacionalnim zajednicama", naveo je Šajn, koji je i poslanik u Skupštini Srbije.

Izvor: Agencija "Beta"
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 54
Pregleda: 13062

Povezane vesti

Povezane teme

Romi u Subotici

nasilje

srđan šajn

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.