Komentara: 34
Pregleda: 7835

Sagmajstera na aerodromu dočekali brojni prijatelji, navijači i novinari

21.01.2014. u 17:02h
Izvor: Subotica.com
I pored činjenice da su pola sata pre ponoći sleteli na beogradski aerodrom na dan Svetog Jovana kada pola Srbije slavi, a druga polovina ide u goste, veliki broj novinarskih ekipa, navijača i prijatelja sačekali su Gabora Sagmajstera i njegovu ekipu, sa još jednog uspešnog pohoda u Južnoj Americi.
Sagmajstera na aerodromu dočekali brojni prijatelji, navijači i novinari

Dakar je i ovaj put „osvojen“ i to vrlo uspešno. Sa starta u Argentini je krenulo blizu 200 vozača u konkurenciji motociklista na cilj u Čileu, stiglo ih je nešto više od 70, a Sagmajster je zauzeo 53. mesto.

- Nisam ni sumnjao da ćete doći u ovolikom broju da nas sačekate sa još jedne Dakar avanture. Zadovoljan sam rezultatom u potpunosti, ali mi je još draže što sam svestan činjenice da mogu još bolje da budem plasiran. Kupite mi novi motor i rezultat će doći. Motor sa kojim sam vozio star je tri godine i jednostavno ovo je njegov maksimum – jasan je bio Sagmajster u prvom obraćanju.

Srdačni zagrljaji prijatelja, kolega i dvojice sinova Sabolča i Ričarda, plus šampanjac koji je dobio iz ruku predstavnika Euro Petrola generalnog sponzora, obeležili su trenutak u aerodromskoj zgradi.

Sagmajstera na aerodromu dočekali brojni prijatelji, navijači i novinari

- Da li ću i naredne godine učestvovati na Dakaru nije više pitanje samo za mene. Ovo je sada državna priča i očekujem da će još ozbiljnije stati iza mene. Koristim priliku da se zahvalim Ministartsvu sporta i omladine, Gradu Subotici, Euro Petrolu i svima onima koji su i ovoga puta pomogli i omugućili mi da reprezentujem Srbiju na najzahtevnijem maratonskom reliju na svetu, na najbolji mogući način – poručio je Sagmajster i krenuo put Subotice da proslavi još jedan završeni Dakar reli.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 7835

Povezane vesti

Povezane teme

Gabor Sagmajster

dakar reli

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.