Komentara: 8
Pregleda: 2770

Sadnja drvoreda se nastavlja sutra na Beogradskom putu

26.11.2021. u 11:35h
Izvor: Subotica.com
Nakon prošlonedeljne akcije podizanja drvoreda duž Segedinskog puta, sadnja se nastavlja u subotu, 27. novembra, duž Beogradskog puta. Okupljanje učesnika biće od 9.30 do 10 časova na parkingu kod marketa "Rodić" na Beogradskom putu, a svi zainteresovani građani su dobrodošli.
Sadnja drvoreda se nastavlja sutra na Beogradskom putu

Akciju organizuje Udruženje građana "Zelena oaza Subotica" u saradnji sa organizacijom "IT Subotica 2030", uz učešće velikog broja kompanija koje su dale doprinos u nabavci sadnog materijala i koje će zajedno sa svojim zaposlenima prisustvovati akciji ozelenjavanja i podizanja drvoreda.

Organizatori su pozvali sve građane koji su voljni i žele da uzmu učešće u akciji, da im se pridruže u subotu, uz napomenu da svi koji dođu sa sobom ponesu i alat za rad, odnosno ašov, lopatu i motiku.

- Očekujemo sve građane i učesnike akcije da dođu vedrog duha, dobrog raspoloženja i da zajedno našu Suboticu učinimo lepšom, zdravijom i da od nje napravimo zelenu oazu - poručuju organizatori.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 2770

Povezane vesti

Povezane teme

sadnja drveća

zelena oaza subotica

IT subotica 2030

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.