Komentara: 5
Pregleda: 2450

Rvač Spartaka Ali Arsalan na prijemu kod gradonačelnika Bakića

02.02.2023. u 15:01h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić ugostio je delegaciju Rvačkog kluba "Spartak", Sportskog saveza Srbije i Subotice, kako bi još jednom čestitao na sjajnim uspesima takmičarima subotičkog rvačkog kluba, pre svega Aliju Arsalanu, rvaču Spartaka i reprezentativcu Srbije.
Rvač Spartaka Ali Arsalan na prijemu kod gradonačelnika Bakića
Foto: Kabinet gradonačelnika

Tokom septembra 2022. godine Beograd i Rvački savez Srbije bili su domaćin Svetskog prvenstva u rvanju. Reprezentativci Srbije osvojili su četiri titule svetskog prvaka, a u ovoj elitnoj grupi posebno su se istakli rvači Spartaka koji su osvojili dva zlatna odličja.

Zlatnu medalju u kategoriji do 72 kg osvojio je Ali Arsalan, dok je u kategoriji do 63 kg najbolji bio Sebastijan Nađ koga je, podsetićemo, gradonačelnik Bakić primio neposredno nakon Svetskog prvenstva u Beogradu. Nađ je, nedavno, proglašen i za najboljeg seniora u tradicionalnom izboru „Sportista godine Subotice“.

Ali Arsalan (27) je rođen u Iranu. Član je Spartaka od 2022. godine, osvojeno svetsko zlato u dresu reprezentacije Srbije najavio je osvojanjem bronzane medalje na Prvenstvu Evrope održanom u Budimpešti, u aprilu prošle godine. U dresu Spartaka bio je pojedinačni prvak Srbije i deo ekipe koja je osvojila vicešampionsku titulu u Prvoj ligi Srbije.

Rvač Spartaka Ali Arsalan na prijemu kod gradonačelnika Bakića

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2450

Povezane vesti

Povezane teme

rvanje

rvački klub spartak

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.