Komentara: 0
Pregleda: 1640

Rukometaši Spartaka u polufinalu Kupa protiv Dinama

12.05.2017. u 17:20h
Izvor: Subotica.com
U sredu, 10. maja, u prostorijama Rukometnog saveza Srbije izvučeni su parovi polufinala Kupa Srbije u obe kategorije. Voljom žreba određeno je da se Spartak za finale bori protiv Dinama iz Pančeva.
Rukometaši Spartaka u polufinalu Kupa protiv Dinama

Četiri ekipe koje su se u muškoj konkurenciji našle na završnom turniru su Crvena zvezda, Sloga, Dinamo i Spartak. Žrebanjem je odlučeno da se u prvom polufinalu najmasovnijeg klubskog takmičenja sastanu Spartak i Sloga, dok će drugi par činiti Crvena zvezda i Sloga.

Finalni turnir za muške ekipe je na programu, 8. i 9. juna (četvrtak i petak), a domaćin će naknadno biti saopšten. Par dana ranije odigraće se završnica Kupa za dame u kojem će se sastati Radnički (Kragujevac) i Naisa (Niš), odnosno Bekament Bukovička banja (Aranđelovac) i Železničar (Inđija).

Rukometaši Spartaka u polufinalu Kupa protiv Dinama

Subotičani su na završni turnir stigli preko Vojvodine koju su u dvomeču lišili prilike da uzme duplu krunu. Da li će Spartak opravdati ulogu blagog favorita u duelu sa Dinamom i naći se u finalu sa takođe favorizovanom Crvenom zvezdom ostaje nam da saznamo u prvoj nedelji juna.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1640

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.