Komentara: 0
Pregleda: 1436

Rukometaši Spartaka izgubili u Novom Sadu, ali prošli na završni turnir

30.03.2017. u 13:33h
Izvor: Subotica.com
"Putari" su bez većih problema uspeli da odbrane ranije stečenu prednost iz prvog susreta i pored poraza zasluženo slave prolaz na finalni turnir Kupa Srbije. Subotičani su Novom Sadu izgubili od Vojvodine (23:18).
Rukometaši Spartaka izgubili u Novom Sadu, ali prošli na završni turnir

Subotičani su Novi Sad putovali sa prednošću od 12 golova, pa poraz u Novom Sadu od pet golova nije zaboleo mnogo izabranike Slaviše Lakovića koji su tako ozborili plasman na završnicu Kupa Srbije.

Otvaranje utakmice bilo je bolje za Novosađane koji su poveli sa 4:0. Prvi pogodak za "putare" postigao je Županjac u 12. minutu. Subotičane je u životu u prvoj polovini prvog poluvremena držao golman Petrovič koji je otupio napad "lala". Neefikasno prvo poluvreme obe ekipe završeno je rezultatom 10:6.

Igrači Spartaka su u nastavku zaigrali dosta angažovanije i već posle sedam minuta igre izjednačili na 10:10 čime su ponovo pojačali pritisak na Novosađane, koji su očigledno vrlo motivisano ušli u susret. Vojvodina je uzvratila istom merom za 14:10, igra Spartaka je na momente delovala kompaktno i organizovano, ali sreća je bila što Novosađani nisu znali da iskoriste. Vojvodina je imala na pet minuta pre kraja meča imala +7, ali ostalo je premalo vremena da nešto više učine i "putari" su rutinski priveli utakmicu kraju za veliko slavlje nakon izbacivanja aktuelnog šampiona Srbije iz nacionalnog Kupa.

Vojvodina - Spartak Vojput 23:18 (10:6)

Vojvodina: Arsenić, Đukić 3, Orbović 6, Milić, Popov, Ilijan, Radonjić, Ostojić 3, Perović, Stojanović 1, Jelić, Jovanović 4, Bojanić, Pešić 3, Davidović 1, Grozdanović 2.

Spartak Vojput: Kosović, Stefanović, Đekić 1, Radović, Perović 7, Stevanović, Potpara, Medić, Delibašić, Petrović, Mikić, Županjac 5, Jelić 3, Petrović Ilija, Rakocija 2, Abadžić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1436

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.