Komentara: 3
Pregleda: 3094

Rezultati subotičkih klubova za vikend

13.11.2016. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Rezultati subotičkih klubova za vikend

Sportska dešavanja u Subotici ovog vikenda su bila u znatno manjem broju, ali subotički sportisti su u prethodna dva-tri dana beležili manje-više očekivane rezultate. U nastavku možete pogledati osnovni pregled rezultata, dok će više detalja biti objavljeno kako se budu sastavljali izveštaji.

Fudbal

Seniorski tim Spartaka pauzirao je sa čitavom Superligom u prethodne dve nedelje, ali ekipa Andreja Černišova taj period iskoristila je da se još bolje uigra, ali i odigra nekoliko kontrolnih utakmica. Nastupale su i mlađe kategorije Spartaka, a više o tome pogledajte u povezanoj vesti.

Fudbaleri Bačke 1901 u 14. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, poraženi su na gostovanju u Novim Banovcima od drugoplasiranog Omladinca sa 2:1. Za kraj polusezone subotički crveno-beli  će dočekati prvoplasirano Bratstvo.

Fudbalerke Spartaka odigrale su prvenstveni derbi u Subotici, a protivnik je bio Crvena zvezda. Posle 90 minuta igre publika je mogla da vidi čak 8 pogodataka, a pobedu je ostvario domaći tim rezultatom 5:3.

Košarka

Košarkaši Spartaka uspešno su preskočili i neugodni Tamiš na gostovanju u Pančevu, u okviru 6. kola Prve lige Srbije. "Golubovi" su pobedili sa 82:63, pre svega odličnom igrom u drugom poluvremenu koje su dobili 45:24.

Za razliku od muškog kolektiva, žene su zabeležile drugi poraz u sezoni pošto su sinoć poražene na gostovanju u Kragujevcu od Šumadije rezultatom 72:74.

Odbojka

Nažalost obe seniorske odbojkaške ekipe Spartaka upisale su poraze u svojim prevenstvenim nastupima. U 5. meču sezone izabranice Gorana Ilića upisale su treći poraz, ovaj poslednji u Beogradu protiv Crvene zvezde (3:1), dok je ekipa Igora Žakića u svom trijumfalnom nizu u Požarevcu zaustavljena od Mladog radnika rezultatom 3:0.

Rukomet

Rukometaši Spartaka se iz Aranđelovca vraćaju praznih džepova. U meču 10. kola Superlige Šamot je bio bolji rezultatom 23:21, čime je ekipa Slaviše Lakovića došla do svog četvrtog poraza, naspram pet pobeda i jednog remija.

Stoni tenis

Nastavljeno je i takmičenje u Superligi i Prvoj ligi, a Spartakovi timovi ovog vikenda zabeležili su polovičan uspeh. Važnu pobedu za opstanak obezbedio je prvoligaš Spartak STOSS koji je u Beogradu bio bolji od IMT-a (4:1), dok je superligaš Spartak poražen od imenjaka iz Debeljače (4:1).

Rvanje

U 7. kolu Prve lige za rvače Spartak je na gostovanju Radničkom u Somboru ostvario još jedan maksimalan učinak i prigrlio nove bodove na putu do prvog ovosezonskog takmičarkog cilja - prvog mesta pred plejof. Posle Partizana sa 8:0 je pobeđen i somborski tim čime su izabranici Sretena Damnjanovića došli na samo dva koraka do ostvarivanja tog prvog cilja, a onda ako sve bude po planu, 4. decembra Spartak će biti domaćin završnog turnira sezone posle kojeg ćemo saznati da li se titula vraća u Suboticu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3094

Povezane vesti

Povezane teme

sportski rezultati

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.