Komentara: 0
Pregleda: 2710

Odigran tromeč sa Vojvodinom

13.11.2016. u 14:05h
Izvor: Subotica.com
Odigran tromeč sa Vojvodinom

Vikend su obeležile tri utakmice panonskog derbija. Omladinci i seniori Spartaka su pobedili, dok su kadeti morali da pruže ruku boljem rivalu.

U Kvalitetnoj ligi Srbije sastali su se omladinci i kadeti Spartaka i Vojvodine. U prvom meču, koji je odigran na terenu sa veštačkom travom u sklopu kompleksa Gradskog stadiona u Subotici, omladinci Spartaka su zasluženo slavili nad vršnjacima iz Novog Sada sa 3:1.

Rezultat je mogao bio i veći za domaću ekipu jer su se napadači Spartaka propisno ispromašivali, ali ne treba biti neskroman, krajnji rezultat 3:1 je i više nego dobar imajući u vidu snagu Vojvodine. Pogotke za Spartak postigli su Pavlović i Stamenković (x2).

Pogledajte detalje sa prvenstvene utakmice 16.kola (omladinci).

U meču kadeta Vojvodina je bila dominantnija na terenu, pobedila je sa 2:1, ali da nije bilo na golu raspoloženog Dokića, golmana Spartaka, rezultat bi bio i veći u korist gostiju.

Pogledajte detalje sa prvenstvene utakmice 16.kola (kadeti).

Prvenstvenu pauzu zbog obaveza reprezentacija treneri seniorskih ekipa Spartaka i Vojvodine, Andrej Černišov i Nenad Lalatović iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmicu u kojoj su Subotičani bili uspešniji rezultatom 2:1.

Meč superligaša je odigran u Sportskom centru "Vujadin Boškov" u Veterniku, pred oko 100 gledalaca. Strelci za Spartak bili su Bašanović u 23' i Ivanović u 35', dok je gol za Vojvodinu postigao Trujić u 24' minutu.

Seniorske ekipe su nastupile u sledećim sastavima:

Vojvodina: Kordić (46' Perić) – Lakićević, Kovačević, Puškarić (46' Planić), Antić (46' Bureković) – Maksimović (46' Mićić), Jovančić (46' Vukasović) – Malbašić (46' Gavrić), Paločević (46' Aksentijević), Trujić (46' Knežević) – Ašćerić.

Spartak Ždrepčeva krv: Mirković (46' Janošević) – Farkaš, Kerkez, Radovanović (46' Đokić), Bašanović – Ađuru (46' Horan), Anđić (65' Majkl), Torbica (46' Medić), Savković – Ivanović, Mudrinski (61' Stanimirović).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2710

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.