Komentara: 5
Pregleda: 5466

Rekonstrukcija fasade na vili „Bagojvar“

10.04.2014. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Zahvaljujući sredstvima Ministarstva kulture, započeli su radovi na rekonstrukciji fasade na vili „Bagojvar“, koja je, uz Muški i Ženski štrand i Veliku terasu, jedan od simbola palićke obale.
Rekonstrukcija fasade na vili „Bagojvar“

Prva faza košta 1,4 miliona dinara i radovi bi trebali biti gotovi za 40 radnih dana, a odobrena su sredstva i za drugu fazu, koja obuhvata gornji deo fasade, krov i stolariju, i košta 2.000.000 dinara.

- Do kraja godine biće gotovi svi spoljni radovi i stvoriće se preduslovi da se vila privede nameni. Istovremeno, obezbedićemo i projektnu dokumentaciju za unutrašnje uređenje. Ipak, o nameni vile i ostalim detaljima, moći ćemo tek da pričamo kada se završi proces restitucije, jer još uvek ne znamo da li je neko zatražio povrat ovog objekta – rekao je Goran Gabrić, direktor „Park Palića“.

Rekonstrukcija fasade na vili „Bagojvar“

Gradonačelnik Jene Maglai izrazio je zadovoljstvo što se nakon više decenija propadanja konačno započelo sa rekonstrukcijom ovog velelepnog objekta, koji će biti jedna od atrakcija turističkog kompleksa u narednom periodu.

Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 5466

Povezane vesti

Povezane teme

palić

gradonačelnik Subotice

Park Palić

Goran Gabrić

jene maglai

bagojvar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.