Komentara: 24
Pregleda: 7405

Radovi na Muškom štrandu se završavaju do 1. maja

10.04.2014. u 16:25h
Izvor: Subotica.com
Kompletna rekonstrukcija Muškog štranda biće završena do prvog maja i on će biti na raspolaganju turistima tokom predstojeće letnje sezone.
Radovi na Muškom štrandu se završavaju do 1. maja

U toku je zamena dotrajalih dasaka i ojačavanje konstrukcije, pa će kretanje po celom štrandu ubuduće biti bezbedno.

- Naši radnici skidaju i odnose stare i dotrajale daske, i farbaju nove, koje potom predajemo izvođačima radova da ih postave na sam štrand. Ceo posao vredan je pet miliona dinara, a novac je obezbedila pokrajina – rekao je Ferenc Marton, direktor JP „Palić Ludaš.

Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću Gradonačelnik Subotice u obilasku radova na Paliću
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 1 nedelju
Komentara: 24
Pregleda: 7405

Povezane vesti

Povezane teme

palić

muški štrand

jp palić ludaš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.