• Pregleda: 6306

Raspisan tender za 20 novih autobuskih stajališta

U skladu sa izvršenjem programa za 2014. godinu, Direkcija za izgradnju grada Subotice raspisala je javnu nabavku za izbor izvođača radova na zameni autobuskih stajališta – nadstrešnica gradskog prevoza, na mestima sa najvećom frekvencijom putnika, saglasno prioritetima preduzeća “Subotica-trans”, za 10 gradskih i 10 prigradskih stajališta, odnosno lokacija.
Raspisan tender za 20 novih autobuskih stajališta

Ovo predstavlja nastavak realizacije na aktivnostima, koje su započete prošle godine, koje za krajnji cilj imaju da se u narednih nekoliko godina zamene dotrajala autobuska stajališta na teritoriji grada Subotice.

Na predmetnim lokacijama stajališta će da se izvedu u 4 stilski ujednačene varijante, dimenzionalno usaglašene sa terenskom situacijom na mestu postavljanja.

Lokacije su sledeće:

Gradska stajališta: LIFKA prema centru, TESLINO prema gradu, PALIĆ C prema Hajdukovu, KERSKA CRKVA prema Aleksandrovu, PARTIZAN prema centru, KASARNA prema centru, SLAVICA prema centru, SUT prema centru, BAJSKI PUT-BUNAR prema centru i ALEKSANDROVO- GROBLJE prema centru.

Prigradska stajališta: MIŠIĆEVO prema Subotici, NOVI ŽEDNIK-CRKVA prema Starom Žedniku, ĐURĐIN-CENTAR prema Subotici, ČANTAVIR-CENTAR prema Subotici, MALA BOSNA-CENTAR prema Subotici, KELEBIJA-DOM prema Subotici, DONJI TAVANKUT-ŠKOLA prema Subotici, VIŠNJEVAC prema Subotici, KELEBIJA-CRKVA prema Subotici i BAČKI VINOGRADI-DOM prema Subotici

Planirano je da radovi započnu sredinom jula, te da se izvedu u roku od 60 dana nakon zaključenja ugovora sa izvođačem radova.

Neke od predloženih varijanti:

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
Always Ultra Odgovori
Najbolja ce biti ona najskuplja , a najlosije uradjena.
Zapravo - uveren sam da ce svaka biti preskupa , a traljavo izvedena !
amerikanac Odgovori
al obavezno ostavite one papirne redove voznje, koji se pokidaju cim se stave, to je tako suboticki!! pff
Milena Odgovori
extra izgledaju
timberland Odgovori
Jos jedna pljacka u nizu!!!!
Mister G Odgovori
A ova zenska je morala da pozira na sve tri slike na isti fazon??
Always Ultra Odgovori
Mister G

To meni moze da lici i na dugokosog mladica/coveka !
dusa Odgovori
@Mister G
Priznajem,i mene to najvise muci
pajo Odgovori
Na liniji jedan stanica posle pruge prema Kelebiji (Major drvara) je tehnicki uredjena, pociscena sto je napredak! Ali pobogu prilaz nije ociscen! Bruka! No kako su ga uredili bice blato za par nedelja! Pa niko nema malo trunke logike estetike znanja? Trebalo bi malo jos da se.skine zemlje i nabije fucanik sa lomljenim astvaltom ako vec nemoze da se trva zasadi i kosi po potrebi! Niko nije primetio da je kosina i da ce voda sve sprati?
jhk,ttu Odgovori
xaxaaxaa
busman Odgovori
Po meni najbolja je druga varijanta. Stajaliste koje ima samo krov i nema zidove sa tri strane nece stititi ljude koji cekaju bus od naleta vetra, kise i snega koji pada dok jak vetar duva....
ferrari Odgovori
A zašto ne može jedna strana da bude providna (iz pravca sa koji se čeka autobus)????
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.