Komentara: 3
Pregleda: 1905

Raspisan konkurs za prijem novih stanara u Poslovni inkubator Subotica

01.02.2016. u 15:48h
Izvor: RTV Yueco
Raspisan konkurs za prijem novih stanara u Poslovni inkubator Subotica

Od osnivanja Poslovnog inkubatora Subotica pa do danas više od 30 preduzeća je uspešno prošlo period inkubacije i nastavilo samostalno poslovanje na tržištu. Kao i svih prethodnih, inkubator je i ove godine raspisao konkurs za prijem novih “stanara” kojima su na raspolaganju razne pogodnosti kako bi uspešno savladali početak poslovanja. Osim toga, u prostorijama inkubatora deluje i edukativni centar koji je usmeren na obuke nezaposlenih.

Ukoliko imate ideju za sopstveni biznis, a nedostaje vam podrška, rešenje vaših problema možda leži u Poslovnom inkubatoru Subotica. Kao i svake godine, inkubator je raspisao konkurs za prijem novih stanara, novosnovanih firmi do dve godine, kojima u slučaju prijema na raspolaganju stoje proizvodni prostor i usluge poput računovodstva ili učešća na sajmovima.

U prostorijama inkubatora svoje aktivnosti sporovodi i pokrajinski Edukativni centar koji nezaposlenima pruža razne edukacije u pravcu profesionalnog osposobljavanja. Nakon otvaranja u Novom Sadu 2012. godine, centar je proširio svoje aktivnosti i na Zrenjanin i Suboticu, gde su nezaposlenima na raspolaganju kursevi stranih jezika i informatičke obuke. Međutim, zbog neobaveštenosti, interesovanje za ove programe je mnogo manje u odnosu na ukupan broj nezaposlenih.

U Poslovnom inkubatoru trenutno posluje 13 takozvanih stanara. Prošle godine sedam preduzeća uspešno je okončalo period inkubacije i nastavilo samostalno da posluje na tržištu. Od osnivanja inkubatora do danas više od 30 preduzeća je nakon tog perioda nastavilo samostalno poslovanje.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 1905
Povezane teme

poslovni inkubator subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.