Komentara: 14
Pregleda: 11018

Radovi na V fazi Narodnog pozorišta pri kraju

15.11.2016. u 17:22h
Izvor: TV Subotica
Peta faza rekonstrukcije i adaptacije zgrade Narodnog pozorišta privodi se kraju. Trenutno su u toku dodatni radovi i sve treba da bude završeno do kraja ove godine. Za ovu fazu radova opredeljeno je 220 miliona dinara sa PDV-om.
Radovi na V fazi Narodnog pozorišta pri kraju

Radovi na zgradi Narodnog pozorišta uveliko su u toku. Peta faza podrazumeva završetak fasada prema korzou i Zelenoj fontani, kompletan krov, kao i zastakljivanje svih otvora po spratovima. Uporedo sa završavanjem ovih radova, počeli su i dodatni radovi za koje je odobreno još 2.800.000 dinara.

Fasada prema korzou već je završena i svi građani mogu da naslute konačan izgled novog dela Pozorišta - kombinacija kamena i stakla.

Sledeća, VI faza izgradnje Narodnog pozorišta, podrazumeva završetak fasade prema Nušićevoj ulici i zatvaranje većih otvora. Javna nabavka za ovu fazu trenutno je u toku i kada se okonča rok za žalbe, steći će se uslovi za potpisivanje ugovora za nastavak radova. U narednim fazama rekonstrukcije ostaće fasada prema Vojinovićevoj ulici kao i spoljno uređenje Pozorišta.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 11018

Povezane vesti

Povezane teme

Narodno pozorište

izgradnja narodnog pozorišta

fasada narodnog pozorišta

izgled narodnog pozorišta

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.