Komentara: 4
Pregleda: 5501

Prvi sajam volontiranja u Subotici

10.10.2012. u 17:44h
Izvor: SuMedija
Komora mladih Subotice će u okviru projekta „Od volontiranja do posla” u petak, 12. oktobra od 11 do 17 časova organizovati Sajam volontiranja u atrijumu hotela „Galleria”.
Prvi sajam volontiranja u Subotici

Ovaj projekat će omogućiti da se o volonterizmu dobiju nove informacije, ali i da se kroz volonterske prakse povežu mladi i organizacije civilnog društva.

- Projekat se sastoji iz tri celine: sajam volontiranja, vodič kroz volontiranje i internet stranica pokreni.se. Na sajmu će se predstaviti 21 organizacija civilnog društva koje će svim zainteresovanima otvoriti vrata za volontersku praksu.

Posetioci sajma će dobiti vodič kroz volontiranje na kojem se nalaze osnovne informacije o volonterzimu, a na sajtu, koji će u četvrtak početi da radi, ćemo objavljivati informacije o održavanju konferencija, stručnih praksi, seminara, konkursima domaćih i stranih fondacija - kaže Ranka Kostić iz Komore mladih Subotica.

Projekat „Od volontiranja do posla” su podržali Pokrajinski sekretarijat za omladinu i sport i hotel „Galleria”.

Učesnici sajma volontiranja su organizacije: LDA, VIFO, Stav+, Arhuus, Terras, Rotary, Crveni krst, Fondacija „Danilo Kiš”, SKC „Sveti Sava”, Vamadisz, Ćao, Azil „Aleks”, American corner, Zoološki vrt, SPOT, Polisfest, Edukativni centar Roma, Mladi i igra, Zeitgeist pokret Subotica, JCI, Studentski parlamet VTŠ.

Sajam volontiranja Subotica

Izvor: SuMedija
Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici Sajam volontiranja u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 5501

Povezane vesti

Povezane teme

JCI Subotica

Komora mladih Subotica

volontiranje

sajam volontiranja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.