Komentara: 0
Pregleda: 2465

Članovi Volonterskog kultur kluba na Sajmu volontiranja

10.10.2012. u 12:52h
Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Članovi Volonterskog kultur kluba Fondacije “Danilo Kiš” će učestvovati na Sajmu volontiranja, koji će se održati u organizaciji JCI Subotica, u petak, 12. oktobra od 11 do 17 časova u atrijumu hotela „Galleria“.
Članovi Volonterskog kultur kluba na Sajmu volontiranja

Ovaj sajam će okupiti oko 20 orgаnizаcijа civilnog društvа i kulturnih institucija koje organizuju volontersku praksu i imaju volonterske programe.

Neke od organizacija koje su potvrdile učešće su: VIFO, LDA, Arhuus, Terras, Rotary, Crveni Krst, Fondacija “Danilo Kiš”, SKC “Sveti Sava”, Stav Plus, Vamadisz, American Corner, Ćao, Azil Alex i Zoološki vrt Palić. U okviru sajma će se deliti brošure – vodiči kroz svet volontiranja, koji će mladima ponuditi sve bitne informacije na temu volontiranja.

Opšti cilj projektа je upoznati mlаde ljude do 35 godinа sа sаmim pojmom volontirаnjа i prednostimа koje im volonterski rad, kroz sticаnje novih znаnjа i veštinа, može doneti pri budućem zаpošljаvаnju. Realizovanje projekta je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu kao i hotel „Galleria“.

Volonteri VKK Fondacije “Danilo Kiš” pozivaju svoje vršnjake da ih potraže na njihovom štandu i da kroz neposredan razgovor i druženje otkriju čudesan svet volontiranja!

Izvor: Fondacija "Danilo Kiš"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2465

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

Fondacija Danilo Kiš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.