Komentara: 14
Pregleda: 4196

Projekat: "Naš grad, sigurna kuća"

09.04.2013. u 17:57h
Izvor: RTV Yueco
Od danas počinje sa realizacijom projekt pod nazivom “Naš grad, sigurna kuća” koju zajednički realizuju predstavnici Policijske uprave u Subotici i Gerontološkog centra u Subotici.
Projekat: "Naš grad, sigurna kuća"

Projekat se prvi put realizuje u našoj zemlji uz podršku Misije OEBS-a sa 200.000 dinara, sa ciljem da se podigne svest naših najstarijih sugrađana o načinu prepoznavanja i mogućnostima zaštite kako ne bi postali žrtve nekih od krivičnih dela.

Na teritoriji Prve policijske stanice 2011.godine zabeleženo je 6 krivičnih dela razbojništva i 24 krivična dela teške krađe, dok je prošle godine zabeleženo 7 krivičnih dela razbojništva i 41 za teške krađe.

Većina dela je urađena u naselju Radijalac. Projekat predviđa štampanje i deljenje lifleta, pet radionica na kojima će naši najstariji sugrađani imati priliku da nauče kako da se ponašaju ukoliko postanu žrtve.

Izvor: RTV Yueco
Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća" Projekat: "Naš grad, sigurna kuća"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 14
Pregleda: 4196

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

gerontološki centar subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.