Komentara: 1
Pregleda: 2936

Održana prva radionica u okviru projekta "Naš grad - naša sigurna kuća"

19.04.2013. u 11:10h
Izvor: RTV City
U Gerontološkom centru u okviru akcije „Naš grad - naša sigurna kuća“ održana je prva radionica koju su održali pripadnici PU Subotica.
Održana prva radionica u okviru projekta "Naš grad - naša sigurna kuća"

U saradnji Gerontološkog centra, PU Subotica i misije OEBS u Srbiji ovo će biti prva u nizu radionica koje su prvenstveno namenjene starijim sugrađanima kako bi im se skrenula pažnja na pitanja povećanja bezbednosti.

Srđan Đurđević, pomoćnik komandira u PU Subotica: „Osmislili smo jedan plan časa u kome imamo nastavne metode - prezentaciju, studiju slučaja, demonstraciju, debatu i tom prilikom ćemo iskoristiti principe učenja odraslih kao što je životno iskustvo i znanje te povratnu informaciju koju će nam dati naši stariji sugrađani vezano za ovu temu. Da pokažu, da demonstriraju kako nositi nakit da ne bude na vidljivom mestu, kako nositi novčanik, odnosno stvari iz prakse koje su pokazatelj kako ne treba u stvarnom životu.“

Nenad Ivanišević, direktor Gerontološkog centra: „Ovde menjamo svest svih nas o samoj bezbednosti. Ne radi se samo o bezbednosti starijih lica, na njih utičemo kako da sprečimo kako da eventualno postanu žrtve, ali isto tako kako da se ponašamo i registrujemo svako krivično delo ili pokušaj izvršenja krivičnog dela da bi povećali opšti nivo bezbednosti.“

Izvor: RTV City
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2936
Povezane vesti
Povezane teme
subotička policija Nenad Ivanišević gerontološki centar subotica Policija Subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.