Komentara: 5
Pregleda: 7461
Foto

„Procvetao“ centralni Trg

27.10.2021. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Trg u samom centru grada danas je okupan najlepšim bojama jesenjeg cveća. Ispred Gradske kuće počela je „Cvetna pijaca“, koja je okupila više od 30 izlagača od Vranja do Horgoša.
„Procvetao“ centralni Trg

Subotičani će do subote moći da kupe najlepše jesenje cveće, tuje i druge četinare, sadnice...

- Subotica je jedan od najlepštih gradova u Srbiji i upravo zato i podržavamo ovakve manifestacija, jer izložba cveća koju smo danas u mogućnosti da vidimo još više ulepšava naš grad – istakao je Marko Marić, pomoćnik gradonačelnika za komunalnu delatnost i javna komunalna preduzeća. – Nadam se da će ovakve manifestacije postati tradicija i zahvaljujem se organizatorima što su izabrali Suboticu da izlože svoje cveće. Inače, cveće je zamena za reč “ljubav” a ovo je pravo vreme  da svako od nas unese malo ljubavi u svoje domaćinstvo.

„Procvetao“ centralni TrgUprkos niskim jutarnjim temperaturama, izlagači su izneli svoje cveće, a brojni Subotičani su odmah obišli “Cvetnu pijacu” .

- Jesenje manifestacije su slabije od proletnjih, mada ljudi greše jer se prave biljke sade i zagrću sada da bi bilo spremno na proleće.  Kako je ujutru bilo minus tri, neki nisu smeli da rizikuju ali će se pridružiti ovih dana – dodaje organizator Dušan Kontić iz Sombra.

„Procvetao“ centralni Trg

Istog dana, samo stotinak metara dalje, kod Plave fontane, otvoren je Jesenji sajam cveća "Garden flora" na kojem je Subotičanima izloženo najlepše sobno i baštensko bilje.

Izvor: Subotica.com
Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu Cvetna pijaca na Trgu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 7461

Povezana vest

Povezane teme

cvetna pijaca

marko marić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.