Komentara: 5
Pregleda: 3489

„Garden Flora“ ukrasila plato kod Plave fontane

28.10.2021. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Kod Plave fontane juče je otvorena izložba cveća „Garden Flora“, koja je Subotičanima ponudila najlepše sobno i baštensko bilje.
„Garden Flora“ ukrasila plato kod Plave fontane

Kako ističu organizatori ove je godine bilo izazova, ali da je ipak najvažnije što se manifestacija održava. Svoje cveće Subotičanima je predstavilo 12 izlagača.

- Zahvaljujem se svima koji su omogućili održavanje “Garden Flore”, jer je korona zaustavila vašarske manifestacije i mnogo toga poremetila. Ali drago mi je da smo ovde – kaže organizator Arpad Kiš, presednik Udruženja seljaka. - Sada je sve u hrizantemama, jer je ovo njihovo vreme i idu nam praznici, ali tu je i veliki izbor sobnog cveća, rastinja i drugih biljaka koje prezimljavaju. Cveće je vrhunskog kvaliteta i verujem da će svaki posetilac naći nešto za sebe.

Manifestacija se održava od 27. do 30. oktobra tokom čitavog dana, od ranog jutra do 18 časova.

„Garden Flora“ ukrasila plato kod Plave fontane

„Garden Flora“ ukrasila plato kod Plave fontane

Istog dana, samo stotinak metara dalje, u samom središtu Gradskog trga, otvorena je i Cvetna pijaca na kojoj će Subotičani do subote moći da kupe najlepše jesenje cveće, tuje i druge četinare, sadnice...

Izvor: Subotica.com
Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora” Jesenji sajam cveća “Garden Flora”
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3489

Povezana vest

Povezane teme

cveće

sajam cveća

garden flora

izložba i vašar cveća i bašte

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.