Komentara: 13
Pregleda: 8528

Priveden pljačkaš sa Radijalca, građani ga opisali preko pištaljke

25.01.2013. u 13:40h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Priveden pljačkaš sa Radijalca, građani ga opisali preko pištaljke

Policija u Subotici lišila je slobode J.K. (1988) iz Sombora, zbog postojanja osnova sumnje da je u toku decembra prošle i januara ove godine, izvršio sedam krivičnih dela razbojništva na štetu radnji u Subotici.

Osumnjičeni se tereti da je uz pretnju nožem od radnika prodavnica i trafika na Radijalcu i okolini, uzimao novac, koji je trošio za svoje potrebe.

J.K. će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici.

Napadača opisali kroz komentare na pištaljki

Na ovu situaciju ukazivali su i posetioci našeg sajta, dok je jedan od njih i konkretno napisao pištaljku "Nastavljaju se oružane pljačke radnji" u kojoj je detaljno opisao način na koji je napadač delovao i lokacije na kojima je primećen isti ili neko vrlo sličnog načina "rada". Verujemo da je ova pištaljka i mnogobrojni komentari pomogli u identifikaciji počinioca, ili eventualno uzimanja slučaja "preko reda". 

Ova pištaljka je imala za nepunih nedelju dana preko 3500 pregleda i preko 20 komentara. Zahvaljujemo se posetiocima koji su skrenuli pažnju na ovu konkretnu situaciju i time najverovatnije pomogli policiji u identifikaciji razbojnika.

Pozivamo sve građane da i dalje učestvuju u odeljku pištaljka, što kroz pisanje samih pištaljki što kroz učešće u komentarima. Ovo je odeljak koji pouzdano znamo prate mnoge nadležne službe, iako vrlo često izostane zvaničan odgovor.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 8528

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

razbojništvo

oružana pljačka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.