Komentara: 36
Pregleda: 17413

Pritvor za osumjičenog za pokušaj ubistva u bolnici

31.10.2019. u 15:52h
Pritvor za osumjičenog za pokušaj ubistva u bolnici

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici je danas odredio pritvor do 30 dana protiv osumnjičenog S.H. (1986. god.) državljanina Nemačke, zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela i teških okolnosti krivičnog dela, saopštio je Viši sud u Subotici

- Viši javni tužilac u prethodnom postupku doneo je naredbu o pokretanju istrage protiv S.H., zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo pokušaj teškog ubistva iz čl. 114 tač. 5 KZ. - kažu u subotičkom sudu i poručuju da je u toku identifikakacija ostalih aktera događaja, koji će potom biti privođeni sudiji.

Podsetimo, subotička policija uhapsila je juče tokom popodneva S. H. za kojeg se sumnja se da je istog dana u subotičkoj bolnici zadao više uboda nožem 36-godišnjem muškarcu, čiji je otac F. B. (1964) osumnjičen da je prethodno u tuči na buvljaku usmrtio 62-godišnjeg muškarca, a koji je sa teškim povredama zbrinut u Opštoj bolnici.

Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 36
Pregleda: 17413

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.