Komentara: 152
Pregleda: 86529

U obračunu noževima jedan muškarac ubijen, više povređenih na dve lokacije

30.10.2019. u 14:05h > 17:51
Izvor: Subotica.com
Tokom prepodneva na Buvljaku došlo je do sukoba više romskih porodica, u fizičkom obračunu jedan stariji muškarac je smrtno stradao, a dvojica su povređena. Nastavak obračuna desio se u dvorištu subotičke bolnice.
U obračunu noževima jedan muškarac ubijen, više povređenih na dve lokacije

Kako nezvanično saznajemo, prepodne oko 11,30 časova došlo je do sukoba na subotičkom Buvljaku u kojem je učestvovalo više romskih porodica. Tom prilikom nakon verbalnog sukoba, usledio je fizički obračun u kojem je 62-godišnji muškarac (B.B.) smrtno stradao, a više ih je povređeno. Nastavak sukoba usledio je u bolnici, ispred Hitnog prijema. Smrtno stradali muškarac preminuo je od posledica zadobijenih povreda, u bolnici.

- Više osoba koje su učestvovale u tuči na buvljoj pijaci ubrzo zatim stigle su u bolnicu, gde su nastavile sukob. Tom prilikom jedan od učesnika događaja napao je nožem sina F. B i naneo mu povrede. Hitna pomoć je u bolnicu prevezla i pedesetpetogodišnjaka koji se sumnjiči da je preminulom muškarcu zadao ubod nožem, a koji je takođe povređen u tuči. - kažu u Policijskoj upravi Subotica.

Nakon što je policija došla na mesto obračuna na Buvljaku, ranjeni su prevezeni na Hitan prijem subotičke bolnice. Ubrzo se u dvorištu ove ustanove počeo okupljati veći broj pripadnika Romske zajednice i tom prilikom došlo je do novog obračuna, a kako nezvanično saznajemo čulo se više hitaca iz vatrenog oružja.  U holu bolnice u razmaku od pola sata povređena su još dva lica koja su zadobila ubodne povrede, a koje, kako saznajemo, nisu opasne po život.

Na lice mesta ubrzo je došlo više patrola policije, koja je pokušala da primiri strasti i zavede red. Tom prilikom, nezvanično saznajemo, policija je u dvorištu ipalila nekoliko hitaca u vazduh. Za sada nemamo zvaničnih potvrda ovih informacija u dvorištu i hodnicima Bolnice, ali je najavljeno skorašnje obraćanje nadležnih.

- Policijski službenik, koji je došao u bolnicu na poziv lekara, videvši novi sukob u kome je jedna osoba izvadila nož i nanela povrede sinu F. B. ispalio je dva hica u vazduh i tom prilikom niko nije povređen. Osumnjičeni je odmah odbacio nož, a policijski službenik ga je savladao i time sprečio izvršenje krivičnog dela teško ubistvo. - navode u Policijskoj upravi Subotica

Uviđaj na Buvljaku, kojem je prisustvovao zamenik tužioca Višeg javnog tužilaštva, je završen. Tužilaštvo će protiv vinovnika sukoba, za koje se utvrdi sumnja učestvovanja, podneti krivične prijave.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 152
Pregleda: 86529

Povezane vesti

Povezane teme

subotička bolnica

Ubistvo u Subotici

ubistvo

hitan prijem

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.