Komentara: 1
Pregleda: 3893

Prilika za studente da otputuju u Nemačku

05.09.2012. u 18:07h
Izvor: RTV Yueco
Prilika za studente da otputuju u Nemačku

Šezdeset studenata imaće priliku da otputuje u Nemačku na dve nedelje u okviru programa “Dobrodošli u Nemačku”. Konkurs je otvoren do petka, a organizuje ga Evropski pokret u Srbiji.

Na Ekonomskom fakultetu u Subotici održana je prezentacija projekta “Dobrodošli u Nemačku” koji će omogućiti studentima da otputuju na dve nedelje u Nemačku.

Ovaj projekat je počeo 2007. godine i do sada je u njemu učestvovalo više stotina studenata i oko 150 srednjoškolaca. Sredinom oktobra i sredinom novembra će 60 studenata iz Srbije otputovati u Nemačku gde će imati priliku da se upoznaju sa kolegama iz Nemačke i da posete neka od nemačkih Ministarstava, kao i tamošnje univerzitete.

Projekat je namenjen studentima do 25 godina koji su društveno angažovani, govore engleski ili nemački jezik, kao i druge kriterijume koje svi zainteresovani studenti mogu saznati na: dobrodosliunemacku.org.

“Dobrodošli u Nemačku” je projekat koji finasiraju Nemačka vlada i nemačke fondacije koje će omogućiti da 60 mladih ljudi iz Srbije provede 2 nedelje u Nemačkoj besplatno.

Prilika za studente da otputuju u Nemačku

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3893
Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.