Komentara: 23
Pregleda: 15183

Prigovori na račune za odvodnjavanje

03.12.2018. u 13:34h
Izvor: Subotica.com
Prigovori na račune za odvodnjavanje

U proteklom periodu građanima su počela da pristižu rešenja o naknadi za odvodnjavanje, izdata od Javnog vodoprivrednog preduzeća "Vode Vojvodine" Novi Sad za period april-decembar 2018. godine. Uz rešenja veliki broj građana dobio je i obaveštenja da iz prethodnog perioda po osnovu naknade za odvodnjavanje za zemljište navedeno u rešenju imaju izvesni dug.

POMOĆ U PRIGRADSKIM NASELJIMA - Prijem građana od strane Zaštitnika građana i njegovih zamenika, nastavlja se u prigradskim zajednicima, prema utvrđenom rasporedu. Građani iz prigradskih naselja mogu da se za pomoć obrate preko svojih mesnih zajednica.

Kancelarija Zaštitnika građana Subotice predlaže građanima koji su redovno izmirivali svoje obaveze po osnovu ove naknade da daju prigovor na obaveštenje "jer se iz obaveštenja ne može utvrditi na koji period se odnosi dug, ne može se utvrditi niti visina osnovice, niti kamate ni period za koju je istu obračunata".

Formular prigovora građani mogu preuzeti u kancelariji Zaštitnika građana (Gradska kuća, 1. sprat, soba 135), gde po potrebi mogu da dobiju i stručnu pomoć.

Više informacija putem telefona  024/626-898, odnosno putem mejla ombudsman@subotica.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 23
Pregleda: 15183

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.