Komentara: 2
Pregleda: 3446

Pozivni centar prestaje s radom, šalteri Gradske uprave otvoreni od ponedeljka

07.05.2020. u 18:10h
Izvor: Subotica.com
Pozivni centar za pomoć građanima starijim od 65 godina u nabavci hrane i lekova prestaje s radom u petak, 8. maja, saopštila je Gradska uprava. Zaposleni u Gradskoj upravi koji su radili u Pozivnom centru vraćaju se redovnim aktivnostima u okviru Uslužnog centra, koji počinje s radom u ponedeljak, 11. maja.
Pozivni centar prestaje s radom, šalteri Gradske uprave otvoreni od ponedeljka

Pozivni centar Gradske uprave formiran je 17. marta, kada je uspostavljen poseban telefonski broj za pomoć građanima starijim od 65 godina u nabavci hrane i lekova, koji je bio dostupan sve vreme trajanja vanrednog stanja.

- Nakon više hiljada primljenih poziva i isto toliko usluženih starijih građana, koje je nakon prijema podataka iz Pozivnog centra obišao Crveni krst Subotice, možemo reći da je zadatak ispunjen i da je Pozivni centar ostvario svoju svrhu - saopštila je Gradska uprava. - Pošto je zabrana kretanja posle 18 časova, kao i zabrana kretanja vezana za godine života ukinuta, stariji građani mogu da odlaze u nabavku po svom nahođenju, a mi ih pozivamo da to čine strogo se pridržavajući mera zaštite.

Socijalno ugroženi građani mogu se obraćati Crvenom krstu Subotice redovnim putem i izraziti svoje potrebe direktno ili preko Centra za socijalni rad.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3446

Povezane vesti

Povezane teme

Gradska uprava Subotica

pozivni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.