Komentara: 1
Pregleda: 3131

Poziv za Veliko spremanje Subotice

31.05.2012. u 15:28h
Izvor: SuMedija
U okviru akcije "Očistimo Srbiju", u subotu, 9. juna povodom Dana zaštite životne sredine, biće po 3. put održana velika radna akcija prikupljanja i separacije otpada na teritoriji Republike Srbije pod nazivom "VELIKO SPREMANJE SRBIJE".
Poziv za Veliko spremanje Subotice

Pod pokroviteljstvom Vlade i uz njenu podršku akcija "Veliko spremanje Srbije", ima za cilj prikupljanje i separaciju otpada na teritoriji Republike Srbije.

Akcija čišćenja odvijaće se na više lokacija sa akcentom čišćenja izletišta na Kelebiji. To podrazumeva određivanje lokacija, donošenje i postavljanje sabirnih mesta za sakupljanje otpada, prečišćavanje prilaznih puteva, ravnanje, markiranje i obeležavanje pristupnih staza, sakupljanje trave i naravno prikupljanje otpada i uređenje šumskog dela oko jezera Majdan.

"Akcija će se održati i u svim mesnim zajednicama, od kojih su nam dostavljeni i predlozi lokacija za čišćenje. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane državne organe, javna preduzeća, ustanove, institucije, udruženja i građane da pruže podršku akciji «Veliko spremanje Srbije». Blagovremeno ćemo sve zainteresovane obavestiti o lokacijama na kojoj će se odvijati akcija u mesnim zajednicama, ukoliko budete želeli na tom mestu da se priključite akciji, a ukoliko ne, očekujemo Vas kod jezera Majdan (izletište na Kelebiji u 9,30 časova), gde ćete dobiti potrebnu opremu" - saopšteno je iz Gradske kuće.

Kako se navodi, građani ukoliko žele da učestvuju u ovoj akciji mogu da se prijave na broj telefona: 024/626-789 ili e-mail: velikospremanjesubotice@gmail.com; kontakt osoba je Plenk Darko.

"Zahvaljujemo se na vašoj prijavi, i pre svega na Vašoj dobroj volji da zajedno učinimo naš Grad još lepšim, urednijim i zdravijim mestom za život" - saopšteno je iz Gradske kuće.

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3131
Povezane teme

očistimo suboticu

veliko spremanje subotice

očistimo palić

veliko spremanje grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.