• Pregleda: 6880

Potpisivanje izjava za priključivanje na kanalizacionu mrežu na Paliću

U toku je prikupljanje izjava kojima se potvrđuje zainteresovanost građana Palića za priključenje na buduću kanalizacionu mrežu, čija se izgradnja planira za sredinu 2017. godine, u okviru Projekta zaštite biodiverziteta Palić/Ludaš, čiju implementaciju finansira nemačka KfW banka.
Potpisivanje izjava za priključivanje na kanalizacionu mrežu na Paliću

Iz Gradske uprave, MZ "Palić" i JKP "Vodovod i kanalizacija" posebno apeluju na vlasnike vikendica i drugih objekata koji nisu u upotrebi tokom zimskih meseci, kao i na vlasnike objekata koji nisu prijavljeni na adresi na kojoj se nalazi objekat, da se informišu u prostorijama MZ „Palić“, ili u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, ukoliko do sada nisu dobili obaveštenje putem pošte.

Kako se navodi u saopštenju, pokrivanje većeg dela naselja Palić kanalizacionom mrežom neophodno je zbog zaštite životne sredine, odnosno poboljšanja uslova života građana. Cena priključka na mrežu iznosi 27.021,38 dinara (sa PDV), pri čemu se kod avansnog plaćanja odobrava popust od 20%, a iznos je moguće i platiti na 24 rate.

Da bi se obezbedila sredstva za radove na izgradnji kanalizacione mreže, neophodno je da se građani naselja Palić izjasne da li su zainteresovani da se priključe na kanalizacionu mrežu. Ukoliko su građani voljni da se priključe na kanalizacionu mrežu neophodno je da potpišu izjavu najkasnije do kraja januara 2017. godine.

Obrasci za izjave mogu da se dobiju u prostorijama MZ „Palić“, a mogu da se preuzmu i na internet prezentaciji Grada Subotice i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

Popunjene i potpisane izjave građani su dužni da pošalju putem pošte (poštarina plaćena), ili da ih lično predaju u prostorijama MZ „Palić“, kao i u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

Prilog: Mapa kanalizacione mreže

Izvor: Subotica.com

povezane teme

8
Mikileski Odgovori
A gde videti ovu mapu sa slike? Hoce li uopste proci kanalizacija kroz moju ulicu? S obzirom da vodovoda nema u ulici...
upućeni Odgovori
Evo ima mapa na ovom linku iz teksta: http://subotica.rs/index/page/id/10737/lg/cp
Mikileskiks
Nasao hvala. Ide do pola moje ulice? Kako to? :)
Mihajlo Odgovori
Ako neko finansira u celosti zasto placamo 30000 prikljucak sto je i u interesu kroz naredne racune vik?
zoli Odgovori
ljudi nemojte placati za nesto sto ce bit na kraju dzabe,finansira nemacka ,a ovi bi nesto da izvuku od naroda
medijapan Odgovori
ovim poslom bi trebalo da se bavi doo regionalna deponija - jedno fantomsko preduzece koje godinama postoji i primaju plate niko ne zna za sta ! cak im ni sns i laban nista ne mogu, evo jedan mali primer zbog kojeg bi MORALA OSTVKA ODMAH mada naravno ni novinare niti koga drugog to zanima, ukloliko odete na portal navedenog preduzeca evo ga i link: http://deponija.rs/wp-content/uploads/2016/10/Radna-biografija-Andrea-Kikic-2016.pdf i npr pogledate biografiju zvanicno objavljenu od strane direktorice uvidecete najmanje dve stvari koje sve objasnjavaju : 1. Najpre genijalno konstatuje za sebe da je zenskog pola !!!! malo neobicno ali u danasnje vreme i to mogu da razumem ( porebu da se podseti mada mozda i nije bas vazno za funkciju koju obavlja od para nas poreskih obveznika) i deo oko njenog obrazovanja gde pise da je pozavrsavala neke sega-mega kurseve MEDJUTIM IMA JEDNA VELIKA NEISTINA - DA NE KAZEM LAZ !!! pise da je zavrsila 2006 poslediplomsku skolu a tad je bila srednjoskolac !
dragojlo
medijapanče, ne lupetaj, nemaš osnovno znanje iz matematike... 2006-1977 je 29 godina, sasvim dovoljno za poslediplomske studije. da li je ćerka Atile i to završila i pošteno se zaposlila, to je druga priča i to što ovi uzimaju pare od glupih palićana jer znaju da se niko ne buni za megalomanske prevare i to je druga priča, i to sto je sns slabiji od svm i to je druga prica, i to da su u istoriji subotice samo demokrate (sto im je bio auogol) izbacile svm iz ovakvih lopovskih preduzeca i to je druga prica... a prava prica je da palićani plaćaju sSAMO priključak 27000 i nešto dinara, plus kopanje po dvorištu, materijal rad... pa onda sve to povećani računi...nikakve povlastice sto je svima u interesu.... onda se komsija ne priključi pa pusti septičku na ulicu.... pa dodje komunalna pa se samo pozdravi sa njim, a ti j**** m**** i tako... izugio sam se vec u komentaruuu
Cobra Odgovori
Zna li neko koliko domacinstava ima koja nisu prikljucena na kanalizacionu mrezu?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.