Komentara: 8
Pregleda: 8894

Potpisivanje izjava za priključivanje na kanalizacionu mrežu na Paliću

19.01.2017. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
U toku je prikupljanje izjava kojima se potvrđuje zainteresovanost građana Palića za priključenje na buduću kanalizacionu mrežu, čija se izgradnja planira za sredinu 2017. godine, u okviru Projekta zaštite biodiverziteta Palić/Ludaš, čiju implementaciju finansira nemačka KfW banka.
Potpisivanje izjava za priključivanje na kanalizacionu mrežu na Paliću

Iz Gradske uprave, MZ "Palić" i JKP "Vodovod i kanalizacija" posebno apeluju na vlasnike vikendica i drugih objekata koji nisu u upotrebi tokom zimskih meseci, kao i na vlasnike objekata koji nisu prijavljeni na adresi na kojoj se nalazi objekat, da se informišu u prostorijama MZ „Palić“, ili u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica, ukoliko do sada nisu dobili obaveštenje putem pošte.

Kako se navodi u saopštenju, pokrivanje većeg dela naselja Palić kanalizacionom mrežom neophodno je zbog zaštite životne sredine, odnosno poboljšanja uslova života građana. Cena priključka na mrežu iznosi 27.021,38 dinara (sa PDV), pri čemu se kod avansnog plaćanja odobrava popust od 20%, a iznos je moguće i platiti na 24 rate.

Da bi se obezbedila sredstva za radove na izgradnji kanalizacione mreže, neophodno je da se građani naselja Palić izjasne da li su zainteresovani da se priključe na kanalizacionu mrežu. Ukoliko su građani voljni da se priključe na kanalizacionu mrežu neophodno je da potpišu izjavu najkasnije do kraja januara 2017. godine.

Obrasci za izjave mogu da se dobiju u prostorijama MZ „Palić“, a mogu da se preuzmu i na internet prezentaciji Grada Subotice i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

Popunjene i potpisane izjave građani su dužni da pošalju putem pošte (poštarina plaćena), ili da ih lično predaju u prostorijama MZ „Palić“, kao i u prostorijama JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica.

Prilog: Mapa kanalizacione mreže

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 8894

Povezane vesti

Povezane teme

uvođenje kanalizacije i vodovoda

kanalizacija na paliću

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

kanalizacija

izgradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.