Komentara: 0
Pregleda: 4263

Građani Palića u četvrtak o planovima u narednom periodu

20.10.2015. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Građani Palića u četvrtak o planovima u narednom periodu

Iz MZ "Palić" stiže obaveštenje o organizovanju Zbora građana za stanovnike ovog prigradskog naselja. Zbor će se održati u četvrtak od 18 časova u Eko-centru na Paliću (Jezerska bb).

Tema okupljanja će biti upoznavanje građana sa planovima Javnih komunalnih preduzeća tokom naredne godine. Na skupu se očekuje pristustvo gradonačelnika Jena Maglaija, kao i predstavnika više JKP.

MZ "Palić"

Kancelarija Mesne zajednice Palić nalazi se na adresi Palić, Splitska aleja broj 1. U okviru zgrade nalazi se kancelarija sekretara MZ, velika sala za sastanke, arhiva, kuhinja, nekoliko poslovnih prostora, kao i Mesna kancelarija Gradske uprave grada Subotica, tj. matičar. Kancelarija ima dva zaposlena radnika, sekretara MZ (Bognar Tibor) i spremačicu-kurirku (Barat Iren).

Kancelarija Mesne zajednice Palić stoji na usluzi svim stanovnicima Palića, kao i ostalim građanima, i ima prvenstveni zadatak da pomaže u rešavanju raznih, naročito komunalnih problema meštana.

Radno vreme MZ je svakim radnim danom od 7 do 14 časova, dok je rad sa strankama od 8 do 12 časova. kontakt telefon je 024/ 754-037.

Predsednik skupštine je Márta Dobó, zamenica predsednice skupštine je Slavica Tot Lučić. Članovi skupštine su: Márta Dobó (SVM), Anna Čisar Molnar (SVM), Arpad Vereš (SVM), Andrea Salai (SVM), Slavica Tot Lučić (SVM), Gabor Čepčik (SVM), Katarina Nađ (SVM), Eržebet Žigmond (SVM),  Adrian Kadar (SVM), Dušan Minić (SNS), Duško Stešević (SNS), Tana Milić (SNS), Božidarka Golubović (SNS), Mića  Grba (SNS) i Erika Vujević (SNS), 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4263

Povezane vesti

Povezane teme

mz palić

mesna zajednica palić

zbor građana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.