• Pregleda: 3463

Porodična predstava o ljubavi "Par cipela"

Dečje pozorište predvođeno autorskom ekipom iz Bugarske pripremilo je neuobičajenu predstavu za decu (5+) i roditelje pod nazivom “Par cipela". Predstava priča o ljubavi, i možemo je videti već u sutra na predpremijeri od 11 časova, dok je premijera zakazana za nedelju sa početkom u 18 časova.
Porodična predstava o ljubavi "Par cipela"

Nepunih godinu dana od premijere zapažene predstave „Snežna kraljica”, sredinom decembra prošle godine, gosti Dečjeg pozorišta su ponovo renomirana autorska ekipa iz Bugarske predvođena rediteljem Todorom Valovim. Ekipu još čine scenografi Ivana Gikova i Ivajlo Nikolov, muzički saradnik Plamen Mirčev, Elena Ivankova, Petar Čekurov i Roksana Markova.

Reditelj predstave Todor Valov dramatizovao je tekst savremenog francuskog pisca Pjer Griparija, a uprava Pozorišta je na proleće najavila adaptaciju predstave i na mađarskom jeziku. U najavi predstave istaknut je kratak sadržaj predstave.

Priča je o  „Parizu, izlozima velegrada, francuskim šansonama,Tini i Nikoli. Zaljubljen par...par novih cipela u izlogu jedne prodavnice, čekaju sa nestrpljenjem da krenu na svadbeno putovanje. Priča je istinita koliko i  sam život, sa porukom da je i u mašti, kao i u realnom životu, najvažnija LJUBAV.”

Predpremijera je u subotu od 11 časova, dan kasnije održaće se premijera, a repriza naredne nedelje, 25. oktobra, od 11 časova.

Izvor: RTV City

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.