Komentara: 10
Pregleda: 10741

Pomozimo košarkašima Spartaka da na startu Superlige dočekaju Crvenu zvezdu

10.04.2017. u 20:04h
Izvor: Subotica.com
Košarkaši Spartaka u sredu igraju utakmicu sezone. Biće to meč koji će odlučiti da li će Subotičani imati priliku da se posle više od dve decenije bore za trofej sa najboljim ekipama Srbije.
Pomozimo košarkašima Spartaka da na startu Superlige dočekaju Crvenu zvezdu

U prostorijama Košarkaške lige Srbije (KLS) danas je održan žreb za Superligu. Spartak ukoliko slavi u sredu protiv Napretka, ili Beovuk izgubi svoj meč, će već u prvom kolu Superlige (22. aprila) u Subotici ugostiti ni manje ni više nego aktuelnog šampiona Srbije i regiona - Crvenu zvezdu.

ZAJEDNO DO POBEDE I SUPERLIGE - Subotičani, da li želite da gledate još kvalitetniju košarku u našem gradu? Da li želite da gledate Crvenu zvezdu, Partizan...? Da li želite da se Spartak bori za titulu? Vi ste na potezu, vi možete da napravite razliku! Vidimo se u sredu u 19 časova, nemojte posle da vam bude žao!

Ljubitelji košarke u Subotici sa velikim nestrpljenjem očekuju meč sezone i potvrdu četvrtog mesta pa da se i zvanično oznaka KLS4 preimenuje u Spartak. Poslednja prepreka na tom putu je kruševački Napredak koji pobedom u ovom meču u svom plasmanu ne može ništa bitnije da popravi, što ne znači da će doći bez motiva, dok je pred Spartakom najslađa nagrada za sve ono dobro što su uradili tokom čitave sezone.

Nadamo se da će Subotičani shvatiti da je naredna utakmica najbitnija u sezoni, ona odlučuje o čitavoj sezoni. Nažalost i sami košarkaši su krivi za to, prokockali su neke izuzetne prilike da plasman obezbede ranije, pruža im se poslednja prilika za to i trebaju našu podršku.

SUPERLIGA - 8 KLUBOVA, 14. KOLA

Po propozicijama takmičenja predviđeno je da se odigra po dvokružnom sistemu, odnosno da klubovi međusobno odigraju po dva meča, na svom i na gostujućem terenu. Superliga traje 14 kola i broji 8 klubova. Četvrtoplasirani klub KLS, nadamo se da će to biti Spartak, nosiće takmičarski broj 2, a u nastavku možete da pogledate ko se sa kim sastaje.

1. (22.4.) i 8. (15.5.) kolo:
Dinamik - Borac, KLS 4 - Crvena zvezda MTS, Partizan NIS - Vršac, FMP - Mega Leks

2. (26.4.) i 9. (18.5.) kolo:
Borac - Mega Leks, Vršac - FMP,  Crvena zvezda MTS - Partizan NIS, Dinamik - KLS 4

3. (29.4.) i 10. (22.5.) kolo:
KLS 4 - Borac, Partizan NIS - Dinamik, FMP - Crvena zvezda MTS, Mega Leks - Vršac

4. (3.5.) i 11. (25.5.) kolo:
Borac - Vršac, Crvena zvezda MTS - Mega Leks, Dinamik - FMP, KLS 4 - Partizan NIS

5. (6.5.) i 12. (28.5.) kolo:
Partizan NIS - Borac, FMP - KLS 4, Mega Leks- Dinamik, Vršac - Crvena zvezda MTS

6. (9.5.) i 13. (31.5.) kolo:
Borac - Crvena zvezda MTS, Dinamik - Vršac, KLS 4 - Mega Leks, Partizan NIS - FMP

7. (12. 5.) i 14. (3.6.) kolo:
FMP - Borac, Mega Leks - Partizan NIS, Vršac - KLS 4, Crvena zvezda MTS - Dinamik

Plasman u polufinale obezbediće četiri najbolje plasirana tima. Polufinale će biti odigrano po sistemu prvi sa četvrtim, drugi sa trećim.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 nedelju
Komentara: 10
Pregleda: 10741

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.