Komentara: 1
Pregleda: 2586
Foto

Počeo Webiz - "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?"

06.11.2015. u 16:52h
Izvor: RTV Yueco
Sektor malih i srednjih preduzeća u Srbiji zaostaje za Zapadom gde se 70 odsto poslovanja odvija onlajn, ali je spreman da usvoji taj vid poslovanja kada uvidi koje su koristi – rečeno je pred otvaranje “Webiz” poslovne edukacije u Subotici.
Počeo Webiz - "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?"

Pod nazivom “Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?” u naredna tri dana učesnici programa biće u prilici da saznaju nove informacije iz sfere digitalnog poslovanja. Na Webizu je organizovana i besplatna radionica Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) “Pitajte.rs”.

Ideja celog projekta je da se pomogne ljudima da shvate značaj korišćenja interneta u poslovanju, od onih osnovnih stvari zašto je potrebno biti prisutan na internetu, dok nekih znanja iz oblasti digitalnog marketinga, komunikacija, prodaje jer prosto živimo u eri digitalnog poslovanja. Na zapadu 70 odsto poslovanja se odvija “on-lajn”, dok kod nas sektor malih i srednjih preduzeća zaostaje za zapadom a jedina prednost Srbije to što naši ljudi vrlo brzo uče i nauče kako primena savremenih tehnologija u ovoj oblasti može da im pomogne. Sa druge strane, primena tih znanja nije skupa. Samo ih treba prihvatiti.

Počeo Webiz - "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?"

Na Webizu je održana i besplatna radionica Registra nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS) “Pitajte.rs”, gde su zainteresovani mogli da postavljaju pitanja internet profesionalcima u vezi svih nedoumica iz sfere internet poslovanja. Radionica je namenjena preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, studentima i pojedincima koje interesuje kako da se predstave na internetu, kako da razviju svoj biznis na internetu, odnosno kako da ono što oni rade bude vidljivije na internetu.

Počeo Webiz - "Kako da bolje poslujemo u digitalnoj sadašnjosti?"

Radionica je organizovana po drugi put, a sva predavanja, prezentacije govornika, pitanja i  odgovori dostupni i onlajn na pitajte.rs, gde zainteresovani i dalje mogu da postave svoje pitanje, iznesu neku svoju nedoumicu i stručnjaci će im u najbržem mogućem roku, kroz mejl ili kroz tvit odgovoriti.

Webiz traje do 8. novembra u Hotelu Galerija u Subotici (www.webiz.rs)

Izvor: RTV Yueco
Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan) Webiz - program poslovne edukacije (1. dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2586

Povezana vest

Povezane teme

hotel galerija

hotel galleria

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.