• Pregleda: 1607

Besplatna edukacija za privrednike

Tokom „Webiz“ edukacije u Subotici, Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS) u petak organizuje besplatnu „Pitajte.rs“ radionicu o svemu bitnom za nastup na Internetu, kroz konsultacije uživo sa internet profesionalcima i uz onlajn pitanja publike.
Besplatna edukacija za privrednike

Program je namenjen vlasnicima malih i srednjih preduzeća, preduzetnicima i pojedincima iz Subotice i okoline, koji žele da unaprede svoja znanja u oblastima prava, razvoja poslovanja, brendinga, internet marketinga i kreiranja sadržaja i srodnih tema vezanih za nastup na Internetu.

Učešće je besplatno, a svi zainteresovani se mogu prijaviti na sajtu pitajte.rs najkasnije danas do podneva. Posle kratkog uvoda, učesnici će odgovarati na pitanja publike, a pitanja mogu da se postave i preko sajta pitajte.rs i na Tviteru, sa heštegom #pitajters.

Teme radionice su:
- Internet za preduzetnike
- Brend i identitet
- Sadržaj i (content) marketing

Internet profesionalci koji će direktno savetovati i odgovarati na pitanja iz publike i onlajn su: Žarko Ptiček (Ptiček), Vojislav Rodić (Inet), Predrag Milićević (RNIDS), Ivan Ćosić (Plain&Hill), Lazar Bošković (AgitPROP) i Aleksandar Radukin (Homepage).

Najaktivnije posetioce koji budu u hotelu „Galleria“ u četvrtak od 10-14 časova, očekuju, pored stručnih odgovora na njihova pitanja, i prigodni pokloni od RNIDS-a.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.