• Pregleda: 980

Plivanje: Prvenstvo Srbije za kadete za vikend na SRC "Prozivka"

Plivanje: Prvenstvo Srbije za kadete za vikend na SRC "Prozivka"

Pojedinačno i Ekipno prvenstvo Srbije za uzrast kadeta, održava se samo nedelju dana nakon takmičenja za pionire, a koje tehnički organizuje Plivački klub "Spartak-Prozivka".

Takmičarski program počeće u subotu od 10 časova u prepodnevnom, odnosno od 17 časova u poslepodnevnom terminu. Ista satnica je predviđena i za nedelju.

Preko tri stotine dece pionirskog uzrasta iz 40 klubova širom Srbije zaplivalo je za medalje prošle sedmice, sličan broj se očekuje i za vikend, 24. i 25. marta, na SRC "Prozivka".

- Prijavljen je 251 takmičar iz 35 klubova iz Srbije. Plivački klub "Spartak-Prozivka" nastupa sa 8 plivača u ovoj kategoriji. Što se tiče očekivanja prvenstveno idemo na to da sve protekne savršeno kao i prethodnog vikenda kada smo ugostili veći broj klubova i više dece. Trke koje se plivaju su duže i iz tog razloga očekujemo da će duže i trajati. - kaže Ivana Belić, sekretar PK "Spartak - Prozivka"

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Posmatrac Odgovori
Svaka cast na organizaciji. Veliki uspeh za Suboticu
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.