• Pregleda: 5055

Para za Y krak nema

Novca za završetak radova na obilaznici, poznatijoj kao Y krak nema. Iako je najavljivano da će u septembru prošle godine, nakon rebalansa republičkog budžeta novac biti obezbeđen, to nije urađeno.
Para za Y krak nema

U pisanoj izjavi za YuEco u “Koridorima Srbije” navode da je rad na Koridoru 10 kroz Srbiju organizovan je kroz četiri projekta:

“ Projekat Sever od Horgoša do Novog Sada, projekat Jug od Niša do južne srpske granice, projekat Istok od Niša do granice sa Bugarskom i projekat Obilaznica Beograd

Projekat Sever. Zahvaljujući 86,9 kilomera završenog auto puta u 2011. godini u prilici smo da bez problema, auto putem, putujemo od Horgoša do Novog Sada i dalje do Beograda, kažu u “Koridorima Srbije”. Ostalo je da se uradi još „Y krak“, deonica puta od Kelebije do petlje Subotica Jug u dužini od 22,3 kilometra.

Planirano je da radovi budu gotovi do kraja 2013. godine ali su privremeno obustavljeni dok se ne obezede sredstva iz budžeta Republike Srbije. D

o sada je urađeno oko 30% radova na „Y kraku“ koji treba završiti pre svega zbog građana Subotice i okolnih mesta jer će upravo oni imati najviše koristi od izgradnje, piše u saopštenju “Koridora Srbije”.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

13
Vesko Odgovori
Nije vec bilo slikanja i svecane najave kako ce krenuti radovi.Mogli ste se i za ovu temu naslikati, da vas
vidimo, " zazelili smo vas se ".
Y krak Odgovori
Sve pare što su gospoda potrošila na frizure,masaže,zube,proteze,žderanje... preko 200 milijona, zatim renoviranja razno razna,preseljenje Azohema, pokretanja Azotare za jedan dan,donacije raznim malverzantima,sve su to pare sa kojima se mogao davno završit y krak pa da nam ne tutnje kamioni kroz centar grada,to draga gospodo treba da vam je prioritet.
lala Odgovori
gde su sada ovi iz sps?slagali ste gradonacelnika da na yu eko najavi da u saradji sa sps ce biti obezbedjena sredstva za y krak...sta je sad mrkonjicu?
mali Odgovori
Apprrriiiillllliiiii rece nova era odgovornosti u gradu i vrapci na granama se smeju
popaj Odgovori
Baron Minhauzen je imao stila u svojim pričama.
Ajde što nas lažete,to razumem,to je u opisu posla političara.A vi ste izgleda ubeđeni da verujemo baš sve što izgovorite,e to već malo "boli"
bicejos Odgovori
Beogrdski put je katastrofalan sa ovim sleperima. Dok neko i ovde ne pogine nece preuzeti nista. Ma dok njima tu neko ne pogine nece preuzeti nista. Boli njih uvo i za nas i za Y-krak.

Skoro svaki put kad prolazim beogradskim putem nailazim na zakon jacih od vozaca slepera!
Profa Odgovori
Y+X=Z(ajebani smo).
city woman Odgovori
Mi smo zadnja rupa na sviralu. Sve mi miriše da će i ovaj skelet da se ruši kao onaj koji je bio pored radničkog univerziteta.
zsolt Odgovori
hahahahahahahahaha...
smejem se a plakao bih
Pera Odgovori
Silne pare pokradene a još nikoga u zatvoru!
Mc Odgovori
Verujem , ne verujem svojim ocimaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.