Komentara: 12
Pregleda: 10274

Otvorene nove prostorije Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe

23.09.2015. u 15:41h
Izvor: RTV City
Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, Visokoškolske jedinice u Subotici, od juče imaju vrhunske uslove za rad i sticanje akademskog zvanja a naš grad  modernu, savremeno opremljenu obrazovnu instituciju. Naime, juče su u ulici Braće Radić 38 u prisustvu brojnih zvanica iz pokrajine i grada, svečano otvorene nove prostorije Fakulteta.
Otvorene nove prostorije Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe

Jedini fakultet sa akreditovanom visokoškolskom jedinicom u Subotici, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, investiranjem u sopstvenu zgradu, dokazao je sa kakvim namerama je došao u naš grad i sa kakvom ozbiljnošću vrši svoju obrazovnu misiju.

U renoviranom poslovnom prostoru koji se prostire na 800 m2, smešteni su amfiteatar, učionice, kabineti, računarska sala, biblioteka, kantina, prostor za studente, kancelarija za razvoj karijere, administracija i omogućeni vrhunski uslovi za rad, koji će, uz kvalitetan nastavni kadar, doprineti da svi svršeni srednjoškolci koji žele diplomu pravnika, steknu adekvatno znanje i to u svom gradu.

Otvorene nove prostorije Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe

Svečanosti povodom otvaranja novih prostorija, prisustvovao je i gradonačelnik Jene Maglai, koji je istakao kako je jučerašnji dan važan za naš grad, jer je posle više od sedam decenija ponovo dobio Pravni fakultet, što je donelo jedan novi kvalitet visokom obrazovanju u Subotici.

Otvorene nove prostorije Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe

Na Visokoškolskoj jedinici Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe u Subotici, studenti za sada mogu da studiraju na osnovnim studijama, a u planu je uvođenje i master i doktorskih studija. Ovo odeljenje akreditovano je za 100 budućih akademskih građana po godini, a u predstojeću školsku godinu upisano ih je tridesetak, što je, s obzirom na to da Fakultet postoji u našem gradu tek nešto više od dve godine, i realan broj. Svima će, prema rečima dekana prof. dr Marka Carića, u zavisnosti od interesovanja, biti omogućena praksa u pravosuđu i privredi, kao i međunarodna razmena sa stranim visokoškolskim ustanovama.

Izvor: RTV City

Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe

Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Otvaranje Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe
Pogledaj ostale fotografije

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 10274

Povezane vesti

Povezane teme

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.