Komentara: 9
Pregleda: 5458

Godina uspešnog poslovanja Pravnog fakulteta u Subotici

21.01.2016. u 16:42h
Izvor: Subotica.com
Za Pravni fakultet za privredu i pravosuđe 2015. godina je bila izuzetno uspešna, ocenio je PR menadžer ovog fakulteta u Subotici, Srđan Cvijanović.
Godina uspešnog poslovanja Pravnog fakulteta u Subotici

Godinu je obeležilo useljavanje u novu zgradu, kada su studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe  dobili odlične uslove za sticanje znanja. Među najvećim uspesima navodi se i dolazak velikog broja uglednih predavača, stručnjaka iz Subotice, te zaključivanje ugovora sa brojnim institucijama u našem gradu, čime su se stvorili uslovi da studenti, pored teorijskog znanja, steknu i kvalitetno praktično znanje. Takođe, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe je tokom prošle godine realizovao i nekoliko društveno odgovornih projekata.

- Očekujemo da će ova godina biti još uspešnija, jer smo dogovorili kvalitetne saradnje i gostovanja stručnjaka iz brojnih oblasti. Nastavićemo  da organizujemo takmičenja za studente, kao i rad na razvijanju veština studenata za debatu i besedništvo, jer smo u tim oblastima pokazali izuzetne rezultate.  Želimo da budemo što bliže cilju, tj. da postanemo subotički Pravni fakultet - kaže Srđan Cvijanović.

Opšte-pravni studijski program, na Pravnom fakultetu za privredu i prvosuđe u Subotici, pohađa 110 studenata.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 5458

Povezane vesti

Povezane teme

pravni fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.