Komentara: 17
Pregleda: 12462

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji

07.08.2015. u 17:20h
Izvor: RTV City
Studenti Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe iz Novog Sada, Visokoškolske jedinice u Subotici, od nove školske godine imaće vrhunske uslove za rad i sticanje akademskog zvanja a naš grad će dobiti modernu, savremeno opremljenu obrazovnu instituciju.
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji

Naime, od 1. avgusta, Fakultet se nalazi na novoj adresi, u ulici Braće Radić 38, u sopstvenom, renoviranom poslovnom prostoru koji se prostire na 800 m2.

Administrativne prostorije su već osposobljene, a u toku su završni radovi na opremanju amfiteatra, učionica, kabineta, računarske sale, biblioteke, kancelarije za razvoj karijere, kantine i prostora za studente, koji će u novom sjaju dočekati svečano otvaranje, predviđeno za sredinu septembra.

Investiranjem u sopstvenu zgradu, Pravni fakultet za privredu i pravosuđe, čija Visokoškolska jedinica je među privatnim fakultetima u Subotici jedina akreditovana, dokazao je sa kakvim namerama je došao u naš grad i sa kakvom ozbiljnošću vrši svoju obrazovnu misiju.

Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji

Svim svršenim srednjoškolcima koji žele da nastave školovanje, da steknu diplomu pravnika i to u svom gradu, omogućeno je adekvatno znanje, kvalitetan nastavni kadar, odlični uslovi studiranja uz minimalne troškove, i što je jednako važno, budući akademski građani mogu u potpunosti da se posvete učenju, jer su rasterećni brige hoće li njihova diploma biti važeća.

Izvor: RTV City
Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji Pravni fakultet za privredu i pravosuđe na novoj lokaciji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 12462

Povezane vesti

Povezane teme

fakultet

upis na fakultet

subotica fakulteti

fakultet za privredu i pravosuđe

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.