Komentara: 2
Pregleda: 3052

Otkazane biskopske projekcije do ponedeljka, uključujući i Festival horora na Paliću

20.11.2020. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Biskopske projekcije su otkazane do ponedeljka, a otkazan je i Festival horora na Paliću. "Desire" za sada ide po planu.
Otkazane biskopske projekcije do ponedeljka, uključujući i Festival horora na Paliću

Zbog trodnevnog dana žalosti bioskopi "Eurocinema", "Lifka" i "Abazija" morali su da program prilagode odluci Vlade Srbije. Ovo u praksi znači da dva bioskopa u Subotici neće imati projekcije filmova, dok Abazija na Paliću ovog vikenda neće održati Festival horora i vina, koji je treba da se održi upravo u ova tri dana, od petka do nedelje, što nam je organizator i potvrdio. Kao rezervni termin u planu je naredni vikend.

Iz istog razloga otkazana su i muzička i druga dešavanja zabavnog karaktera koja su u ovom periodu trebala da se održe u našem gradu.

U nedelju počinje i Međunarodni regionalni festival savremenog pozorišta "Desire 2020", koji je će se održati od 22. do 30. novembra u našem gradu. Promene programa za nedelju, kada bi festival trebalo da otvori predstava "Poetika gledanja" u režiji Andraša Urbana, neće biti.

- Još uvek čekamo odluke Kriznog štaba, ali kako stvari stoje naš scenski nastup će se održati po planu, uz poštovanje svih epidemioloških mera - rekao nam je kratko Andraš Urban, direktor Festivala.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3052

Povezane vesti

Povezane teme

Art Bioskop Lifka

bioskop Lifka Subotica

bioskop u Subotici

bioskop Eurocinema

dan žalosti

bioskopska projekcija

bioskop abazija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.