Komentara: 4
Pregleda: 1722

Festival horor filma na Paliću počinje u petak

19.11.2020. u 12:41h
Izvor: Subotica.com
U bioskopu Abazija na Paliću, od 20. do 22. novembra, održava se 6. po redu "Dead Lake Horror & Wine" filmski festival. Ulaz na sve projekcije je besplatan.
Festival horor filma na Paliću počinje u petak

Ovogodišnji festival otvoriće u petak (17:30h) projekcija filma „Igra strave“ („Come play“), reditelja Džejkoba Čejsa. Iste večeri, od 19:30 časova, biće prikazan film argentinskog reditelja Pabla Paresa „Ja sam toksičan“ („I am toxic“).

Drugog dana Festivala, u subotu, od 17 časova biće premijerno prikazan film „Posednik“ („Possessor“) reditelja  Brendona Kronemberga, sina čuvenog kralja body horora Dejvida Kronenberga. Nakon prve projekcije druge večeri, od 18:45 časova, uslediće kratki ispitni film druge godine filmske produkcije FDU "Ludnica subotnje večeri" reditelja Gorana Nikolića.

Poslednja projekcija u subotu je premijera američkog filma „Sam“ („Alone“), reditelja Džonija Martina, sa Donaldom Saterlendom u glavnoj ulozi.

Festival se nastavlja u nedelju od 15 časova programom „Dead Lake za mlade“ a biće prikazan film „Pinokio“ („Pinocchio“) čuvenog Matea Garona.

Od 17 časova na programu  je “Čistilište” (“C.L.E.A.N.), psihološki horor o zastrašujućoj terapiji koja se primenjuje na mladima u sanatorijumu.  U 19 časova biće prikazan kratki film u režiji Miroslava Lakobrije, rađen u ruskoj produkciji - „Krvave kokice“ („Bloody popcorn“).

Festival će zatvoriti film australijskog reditelja Marka Sevidža "Put pročišćenja" („Purgatory road).

Ulaz na sve projekcije u okviru Festivala je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1722
Povezane teme

dead lake festival

dead lake horror & wine festival

horor filmovi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.