Komentara: 2
Pregleda: 2408
Foto

Održana međunarodna jedriličarska regata za decu do 15 godina

08.05.2017. u 18:05h
Izvor: Subotica.com
Održana međunarodna jedriličarska regata za decu do 15 godina

Od 5-7. maja na Palićkom jezeru održana je tradicionalna međunarodna regata "Kup jugoistočne Evrope za klasu Optimist" koja je okupila oko 70 takmičara iz više zemalja, kao što su Bugarska, Slovenija, Crna Gora, Slovačka, Mađarska i Srbija.

Prvog dana duvao je lagani severoistočni vetar brzine 3-5 m/s i održana je samo jedna trka posle koje je nevreme prekinulo takmičenje. narednog dana vremenski uslovi su bili nešto povoljniji pa su tako održane tri trke, po laganom vetru zapadnog pravca, brzine 2-3 m/s. Trećeg dana odjedrene su tri trke po srednjem severcu (5m/s) i sitnoj kiši.

Održana međunarodna jedriličarska regata za decu do 15 godina

Pobednik regate je  Sefana Yuil (AJK "Beograd"). Najbolje plasirani takmičari iz JK "Palić" su Roland Kovač 49. mesto, Akoš Bažo 51. mesto, Mate Salai 54. mesto i Kiti Kovač 61. mesto.

Regatu, koja se bodovala za prvenstvo Srbije, organizovali su Jedriličarski savez Srbije, NK "Palilula" i JK "Palić", uz pokroviteljstvo Ministarstva sporta i omladine Srbije.

Izvor: Subotica.com
Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju Zatvaranje međunarodne regate u jedrenju
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2408

Povezana vest

Povezane teme

jezero palić

palićko jezero

jedriličarski klub palić

jedriličarstvo

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.