Komentara: 1
Pregleda: 2969

Održan vašar zimnice

27.10.2012. u 17:11h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici je održan 11-ti vašar zimnice. Kao i ranijih godina organizovano je sakupljanje svežih namirnica za pomoć humanitarnim organizacijama i socijalnim ustanovama.
Održan vašar zimnice

Zakupci i prodavci pijaca pod upravljanjem javnog komunalnog preduzeća “Subotičke pijace” sakupili su hrane, voća i povrća koje će da poklone Hosani. U proteklom periodu sakupljeno je i poklonjeno 12 tona namirnica.

Kvantaška pijaca bila je domaćin Vašara zimnice koji je organizovalo JKP “Subotičke pijace”. Veliki broj građana, subotu pre podne, proveo je na kvantaškoj pijaci tražeći povrće za ostavljanje zimnice.

Ponuda je bila raznolika. Paradajz, kupus, paprika, šargarepa i drugo povrće, kao i voće bilo je u ponudi, po nešto nižim cenama.

Po tradiciji Javno komunalno preduzeće “Subotičke pijace” u saradnji sa zakupcima i prodavcima organizuje humanitarnu akciju u kojoj poklanjaju namirnice raznim ustanovama.Ova pomoć nije beznačajna, kažu organizatori.

Ranije prikupljenu robu dobili su nekoliko puta, Kolevka, zatim Crveni krst, humanitarne organizacije katoličke i pravoslavne crkve, a zakupci i prodavci svojom donacijom podržavali su u „Lurkohaz" kuću za dnevni boravak dece u Hajdukovu.

Izvor: RTV Yueco
Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice Vašar zimnice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2969
Povezane teme

jkp subotičke pijace

kvantaška pijaca

hosana

zimnica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.