Komentara: 9
Pregleda: 7600

Odlazak na posao autobusom samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca

29.03.2020. u 11:25h
Izvor: Subotica.com
JP "Subotica-trans" saopštio je da će poseban oblik gradskog i prigradskog prevoza putnika (vanlinijski prevoz za radnike) počev od 1. aprila biti moguć samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca.
Odlazak na posao autobusom samo uz prikaz radničke mesečne karte i potvrde poslodavca

Da bi produžili radničke mesečne karte, poslodavci su u obavezi da na memorandumu firme dostave spisak svojih zaposlenih sa ličnim podacima i relacijom prevoza. Kako bi izradili radničke mesečne karte za putnike koji do sada nisu koristili javni prevoz, potrebno je da, osim gore navedenog, dostave i fotografiju za izradu mesečne karte. Trošak izdavanja elektronske kartice je jednokratan i iznosi 400 dinara.

Kompletnu dokumentaciju poslodavci treba da dostave na Autobusku stanicu Subotica elektronskim putem na stanica@sutrans.rs ili preko kurira u periodu od 6 do 13 časova. Nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavci pošalju svoje ovlašćeno lice koje će preuzeti mesečne karte za sve zaposlene i podeli ih. Sva plaćanja se vrše elektronskim putem.

- Prevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti da organizuje rad od kuće i čiji je dolazak na radno mesto neophodan. Svi zaposleni moraju da imaju radničku mesečnu kartu i potvrdu poslodavca - ističu iz JP "Subotica-trans".

Zaposleni Opšte bolnice Subotica, Doma zdravlja Subotica, Doma za decu ometenu u razvoju "Kolevka" i Gerontološkog centra Subotica koji koriste uslugu javnog prevoza, dovoljno je da vozaču autobusa prikažu licencu, odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u vozilo.

Prevoz se odvija po redu vožnje koji važi od 25. marta, a na identičan način će se odvijati radnim danom i subotom. Nedeljom neće biti organizovanog prevoza.

- Molimo putnike da se pridržavaju propisanih mera zaštite i nose zaštitne maske i rukavice. Kupovina karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljeg - dodaju iz JP "Subotica-trans".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 7600

Povezane vesti

Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

vanredno stanje

red vožnje autobusa

autobuski prevoz

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.