Komentara: 2
Pregleda: 1616

Odbojkašice Spartaka uzvratile brejkom, odlučujuća utakmica sutra u Subotici

21.03.2016. u 09:09h
Izvor: Subotica.com
Posle pomalo iznenađujućeg poraza na domaćem terenu u duelu sa Zrenjaninkama odbojkašice Spartaka su u drugoj utakmici četvrtfinala plejofa uzvratile brejkom pobedivši rezultatom 3:1 i time odvele seriju u treći meč koji se igra sutra od 19 časova u subotičkoj Hali sportova.
Odbojkašice Spartaka uzvratile brejkom, odlučujuća utakmica sutra u Subotici

Za razliku od prethodnog meča u ovom su izabranice Radovana Dabića kontrolisale meč većim delom - povele sa 1:0, usledilo je malo opuštanje u drugom, ali u nastavku su odigrale na očekivanom nivou i zasluženo slavile sa 3:1.

U prvom setu "golubice" su lako došle su došle do 18:11, domaće su sa četiri poena ponovo prišle, ali ali finiš seta pripao je ekipi sa severa Bačke za vođstvo od 0:1. U drugom setu viđena je obrnut epilog. Vodile su Subotičanke do prve trećine seta, a onda domaće prave neverovantu seriju, preuzimaju vođstvo i koriste ukazanu priliku za poravnanje u setovima.

U nastavku video se loš prijem i slab servis kod domaće ekipe, a to ih je pratilo tokom čitavog meča. Na tehnički odmor otišlo se sa 7:12, što uz raspoloženu Aleksandru Cvetićanin domaće nisu mogle da stignu.

I poslednji, ispostavilo se odlučujući set, pripao je ekipi Spartaka. Povele su "golubice" 0:5, vrlo brzo bilo je i 5:10, ali sredinom tog dela igre domaće prilaze na zasoatak od -1 (12:13), međutim odlična igra vrlo raspoložene Cvetičanin (18p) ponovo je odnela prevagu u ovom duelu i plavo-bele iz Subotice završile su meč rezultatom 3:1, izjednačili u seriji i čekaju istu ekipu sutra od 19 časova.

MD Zrenjanin – Spartak 1:3 (19:25, 25:17, 20:25, 17:25)

MD ZRENJANIN: Radanović 9, Sekulić 18, Marković 4, Stojković 8, Martinović 12, Knežević, Popović (libero), Koprivica 1, Mičeta, Terzievska, Anđelić, Šujica. Trener: Dejan Desnica.

NIS SPARTAK: Raljić 12, Cvetićanin 18, Sredić 9, Antanasijević 4, Bogdanović 6, Oluić 10, Jegdić (libero), Jović, Dabić, Vučković, Prolić, Živanović. Trener: Radovan Dabić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 nedelju
Komentara: 2
Pregleda: 1616

Povezane vesti

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.