Komentara: 7
Pregleda: 2315

Odbojkašice Spartaka izgubile prednost domaćeg terena

16.03.2016. u 22:22h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka izgubile su večeras prvi meč četvrtfinalne seriji koja se igra na dve pobede. Duel protiv zrenjaninske ekipe MD u subotičkoj Hali sportova ponovo je otišao u pet setova, ali iz njega su ovaj put bolje su izašle gošće koje su pobedila sa 2:3 posle 132 minuta igre.
Odbojkašice Spartaka izgubile prednost domaćeg terena

Pre samo nekoliko dana ove dve ekipe odigrale su poslednji ligaški meč u sezoni i on je takođe odlučen posle pet setova, ali tada su spretnije i srećnije bile "golubice" pa se s pravom očekivao zanimljiv i neizvestan meč, što je upravo i bio slučaj večeras.

Povele su gošće sa 2:0 u setovima i činilo se da će lako doći do trećeg ali pravovremeno buđenje "golubica" odvelo je set u peti, odlučujući set.

Prvi set bolje su otvorile gošće, imale prednost većim delom i u napetoj završnici prve došle do odlučujućeg poena u setu za 0:1.  Drugi set je bio izvesniji i gošče su došće do 2:0.  Suočene sa potencijalnim gubitkom prednosti domaćeg terena, ali i maksimalnog poraza, ekipa Radovana Dabića zaigrala je znatno angažovanije u svim segmentima, uspela da bez većih oscilacija dođe do smanjenja, a zatim i izjendačenja u setovima.

U poslednjem, odlučujućem setu, igralo se na razliku i u izuzetno zanimljivom setu koji je trajao čak 23 minuta bolje su se snašle gošće i tako napravile brejk.

Spartak - MD 2:3 Zrenjanin (22:25. 20:25.25:18, 25:20, 17:19)

Meč je posmatralo oko 150 gledalaca. Naredni duel ove dve ekipe igra se u subotu od 20 časova, ali u Zrenjaninu. Ekipa koja zabeleži dve pobede plasiraće se u polufinale. U ostalim mečevima četvrtfinala svi domaćini (osim Spartaka) su bili uspešni i maksimalni, pa je tako Vizura dobila Crvenu zvezdu, Jedinstvo (SP) dobilo je Dinamo i TENT takođe Železničar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 2315

Povezane vesti

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.