Komentara: 0
Pregleda: 2558

Odbojkašice Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

26.12.2015. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka u polufinalu Kupa Srbije

Odbojkašice Spartaka izborile su učešće na Finalnom turniru jubilarnog, 50. Kupa Srbije 2016. godine. Plavo bele iz Subotice su preksinoć u Futogu, u revanš utakmici četvrtfinala, savladale domaći Futog sa 3:0, po setovima 25:19, 25:15 i 25:20, posle 72 minuta igre.

U prvom meču odigranom u utorak u Subotici Spartak je prvoligaša iz Futoga pobedio rezultatom 3:1.

U ekipi Spartaka po 15 poena postigle su Cvetičanin i Oluić, po 11 su postigle Bogdanović i Sredić, Rajlić je postigla 9, dok je Antanasijević postigla 3. U domaćoj ekipi Kalman je postigla 16, a sve ostale njene saigračice postigle su ukupno 17.

Pored Spartaka plasman na Finalni turnir jubilarnog, 50. Kupa Srbije 2016. u konkurenciji odbojkašica do sada je izborilo još i Jedinstvo iz Stare Pazove. Preostala dva učesnika biće poznata u večeras kada će se odigrati preostale dve revanš utakmice četvrtfinala - Vizura i Železničar, odnosno Crvena zvezda - Kraguj. U prvim mečevima Vizura je bila bolja od Železničara sa 3:2, dok je Crvena zvezda savladala Kraguj sa 3:1

Aktuelni osvajač trofeja Kupa Srbije je ekipa Vizure. Ekipa Slobodana Galeševa prošle sezone završila je Kup takmičenje u polufinalu, te se u plavo-belom taboru nadaju da će se ove sezone boriti za trofej. Lokacija i vreme održavanja finalnog turnira biće saopšteni naknadno.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2558

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.