Komentara: 3
Pregleda: 2654

Odbojkašice Spartaka pobedile u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije

23.12.2015. u 15:48h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka posle četiri vezana poraza u domaćem prvenstvu i na evropskoj sceni ostvarile su pobedu u prvom meču četvrtfinalnog duela Kupa Srbije savladavši Futog rezultatom 3:1.
Odbojkašice Spartaka pobedile u prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije

"Golubice" su sinoć u subotičkoj Hali sportova posle 94 minuta igre bile uspešnije od prvoligaša Futoga rezultatom 3:1, po setovima 25:12, 22:25, 25:22 i 25:18. Utakmica je počela minutom ćutanja u čast Dejana Brđovića, proslavljenog odbojkaškog reprezentativca, koji je preminuo u ponedeljak.

U domaćoj ekipi najefikasnija je bila Sredić sa 22 poena, Cvetičanin je postigla 16, Olujić 14, Rajlić 11, Bogdanović 6, Antanasijević 4 i Dabić 1.

Prvi meč četvrtfinala Kupa Srbije za žene u Subotici posmatralo je oko 150 gledalaca. Drugi meč igra se već sutra (četvrtak) od 19 časova u Futogu.

Propozicijama takmičenja, u slučaju da obe ekipe ostvare po jednu pobedu, plasman u polufinale će izboriti ekipa koja ima bolji set količnik. Ukoliko je set količnik identičan, plasman na Finalni turnir će izboriti ekipa koja ima bolji poen količnik (pojedinačno za svaku utakmicu). U slučaju da je i poen količnik identičan o plasmanu u polufinale će odlučiti “zlatni set”.

Aktuelni osvajač trofeja Kupa Srbije je ekipa Vizure. Ekipa Slobodana Galeševa prošle sezone završila je Kup takmičenje u polufinalu.

U prvim mečevima ovogodišnjeg Kupa pobede su ostvarili ekipa Crvene zvezde protiv Kraguja (3:1), Vizura protiv Železničara (2:3) i Jedinstvo protiv TENT-a (0:3).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2654

Povezana vest

Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.