Komentara: 1
Pregleda: 2423

Odbojkašice Spartaka bolje od MD Zrenjanina u prvom meču 1/4 finala Kupa Srbije

23.12.2016. u 14:11h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka bolje od MD Zrenjanina u prvom meču 1/4 finala Kupa Srbije

Subotičanke do ubedljive pobede došle su dosta teže nego što to konačan rezultat govori. Velika borba vodila se u sva tri seta, ali u duelu dva superligaša uspešniji je ovaj put bio trenutno lošije plasirani u tom rangu takmičenja.

"Golubice" su tako ostvarile povoljan rezultat pred revanš. Prošle godine izabranice Gorana Ilića poražene su u polufinalu od Vizure.

U prvom meču Kup Srbije u redovima Spartaka istakle su se Rajlič sa 22 i Jović sa 17 poena, Vučković je postigla 7, Živanović 5, dok su Dabić i Cvetičanin osvojile po četiri poena. Ekipu je sa klupe na ovom meču vodio Damir Petković.

MD Zrenjanin – Spartak 0:3 (23:25, 26:28, 19:25)

Po propozicijama Kupa Srbije u četvrtfinalu se igraju dve utakmice. Revanš meč igraće se u Subotici u utorak, 27. decembra od 19 časova u maloj sali Hale sportova.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu, polufinalistu određuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ukoliko je set količnik isti.  U slučaju da se na ovakav način ne može odrediti polufinalista, igra se dodatni "zlatni set", koji određuje konačnog pobednika četvrtfinala.

Pored Spartaka pobede su ostvarili Dinamo protiv TENT-a (3:1) dok je Vizura savladala Crvenu zvezdu u pet setova. U subotu se igra poslednji meč između Železničara i Jedinstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 2423

Povezana vest

Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.