Komentara: 3
Pregleda: 2299

Odbojkaši Spartaka savladali Futog (3:0)

19.11.2016. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču 6. kola Prve lige Srbije za odbojkaše odigramo u Subotici, iznenađenja nije bilo. Spartak je bez većih uzbuđenja lako izašao na kraj sa Futogom i slavio sa 3:0, čime se makar privremeno vratio na poziciju broj 2 na tabeli.
Odbojkaši Spartaka savladali Futog (3:0)

Pobeda Subotičana u ovom duelu nije dolazila u pitanje niti u jednom trenutku pa je tako ekipa Igora Žakića rutinski "arhivirala" Futožane i već su u mislima prema narednom protivniku, ekipi Smederevo Carina, dužnikom iz prethodne sezone, ispostavilo se u meču koji su "golubovi" izgubili a koji je značajno uticao na to da Spartak na kraju sezone ne uđe ni u baraž za povratak u Superligu, što su Subotičani svakako zaslužili svojim igrama.

Tok meča od prvog do poslednjeg poena, iz seta u set, išao je onako kako su domaći i planirali. Dobar početak i konstantnost u igri obezbedili su nova 3 boda i na kratko povratak na pozciju broj 2 tabele Prve lige Srbije.

Spartak – Futog 3:0 (25:11, 25:17, 25:20)

Doprinos novoj pobedi dala je cela ekipa, svi u skladu sa svojim zaduženjima. Najefikasniji u redovima Spartaka bio je Pavlović koji je postigao 12 poena, odlično su ga pratili Lozić sa 11, kao i Kecman i Jungić sa po 10 osvojenih poena.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2299
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.